sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van Businessclub de Wetering
Seizoen 2017-2018 is afgetrapt
Na enkele weken rust (hoewel: rust… Achter de schermen is ook de afgelopen weken hard gewerkt om Sportclub en de Businessclub naar een hoger niveau te tillen) gaat nu het seizoen 2017-2018 weer van start.

Woensdagavond 30 augustus is Businessclub De Wetering dit nieuwe seizoen gestart met een Midsummerborrel.

Na de ontvangst met een hapje en drankje in de Buitenhof verplaatsten de gasten zich naar het nabij gelegen De Kaaihof voor het vervolg van de avond. Na het officiële welkomstwoord door Raymond van Dijk gaven Harold een Jennifer van Dalfsen, een presentatie van hun bedrijf.

Nadat de nieuwe en geüpgrade sponsoren in het zonnetje waren gezet, was het de beurt aan Bert van Losser, bekend van RTV Oost. Hij interviewde de hoofdtrainer Jan van Raalte en de nieuwe selectiespelers. Hierbij bleek tot groot genoegen van de toehoorders, dat zowel de trainer als de spelers blijk gaven over een gezonde ambitie te beschikken.
ADH2, bestaande uit  Henk Arnoldus en Leo Smetsers , verzorgden een bijzondere  show. Met hun humoristische magische acts zorgden zij niet alleen voor lachsalvo’s, maar lieten zij het publiek vooral achter in opperste verbazing.
 
Natuurlijk was er ook voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te komen. Al met al kan teruggekeken worden op een gezellige en geslaagde opening van het seizoen.
Op de Sportclub-website (www.sc-genemuiden.nl) staat een fotoimpressie van deze avond en op www.breman.net zijn foto’s en video’s te vinden.
 
Sponsornieuws

Wij verwelkomen de nieuwe bronssponsoren
  • Appbakkers
  • Bert Leistra ERA Makelaardij  
  • Chinees restaurant  De Lange Muur
  • ING bank
  • IJsseldelta Autolease
  • Sijmon Eenkhoorn Stoffering 

Blij en trots zijn wij ook met huidige sponsoren die besloten hebben hun contract dit jaar een upgrade te geven. Zo is Uitgekookt nu topsponsor en hebben Autobedrijf Marco van Beek, KK Heutink/Koraal,  L&M Workwear/Zieleman en  Personeel Selectief/Select Cleaning de overstap naar diamant-sponsor gemaakt.
 
BCW-app
Samen met onze nieuwe sponsor Appbakkers uit Zwolle wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een BCW-app. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.
 
Wedstrijden 1e selectie
Zaterdag 2 september start de 1e selectie van SC Genemuiden met een uitwedstrijd tegen Ajax.
De eerste thuiswedstrijd is op 9 september. Tegenstander is dan vv Urk.
Dinsdag 19 september speelt Genemuiden in de 2e ronde om de KNVB-beker een thuiswedstrijd tegen De Treffers.  De toegang voor deze wedstrijd is voor sponsoren op vertoon van de sponsorpas gratis.
Wij hoppen weer velen van u tijdens de thuiswedstrijden in ons sponsorhome te mogen begroeten!
 
Komende activiteiten BCW
11-10-2017     Borrel op Locatie
                        Diezerpoorterplas Zwolle

29-11-2017     Borrel op Locatie
                        Prestige Print & Sign, Genemuiden
 
05-01-2018     Nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet
Geslaagde seizoensopening voor Businessclub
Woensdagavond 30 augustus is Businessclub De Wetering het nieuwe seizoen gestart met een Midsummerborrel.

Dit is één van de vele activiteiten die de BC jaarlijks organiseert voor de sponsoren van Sportclub Genemuiden. Tijdens een “Borrel op Locatie” zijn mede-sponsoren te gast bij hun collega’s, waardoor men in de gelegenheid is in een informele sfeer bij een ander in de keuken te kijken.
 
Na de ontvangst met een hapje en drankje in de Buitenhof verplaatsten de gasten zich naar het nabij gelegen De Kaaihof voor het vervolg van de avond. Na het officiële welkomstwoord door Raymond van Dijk, voorzitter van de Businessclub, gaven onze gastheer en –vrouw, Harold een Jennifer van Dalfsen, een presentatie van hun bedrijf.
Nadat de nieuwe en geüpgrade sponsoren in het zonnetje waren gezet, was het de beurt aan Bert van Losser, bekend van RTV Oost. Hij interviewde de hoofdtrainer Jan van Raalte en de nieuwe selectiespelers. Hierbij bleek tot groot genoegen van de toehoorders, dat zowel de trainer als de spelers blijk gaven over een gezonde ambitie te beschikken. Meedraaien in de bovenste regionen en volgens een enkeling zelfs het kampioenschap moet volgens hen mogelijk zijn in dit team dat een goede mix kent tussen  jong en oud/ervaren, waarbij alle posities ook goed bezet zijn.
 
ADH2, bestaande uit  Henk Arnoldus en Leo Smetsers , verzorgden een bijzondere  show. Met hun humoristische magische acts zorgden zij niet alleen voor lachsalvo’s, maar lieten zij het publiek vooral achter in opperste verbazing.
 
Natuurlijk was er ook voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te komen. Al met al kan teruggekeken worden op een gezellige en geslaagde opening van het seizoen.
1e Presentatiegids Sportclub voor BREMAN
Donderdag 24 augustus 2017 jl. werd op Sportpark De Wetering de 1e presentatiegids aangeboden aan hoofdsponsor BREMAN INSTALLATIEGROEP. 

Het team van Sportclub Media in samenwerking met Comceptum Genemuiden & Grafisch bedrijf Zalsman hebben weer een prachtige gids gemaakt. Als iedereen volop van de vakantie geniet wordt er druk gewerkt door de vrijwilligers en Johan vd Sluis om van de gids weer een uniek exemplaar te maken en op tijd drukklaar te hebben, onze dank hiervoor. De lat ligt hoog dit jaar na het winnen voor de tweede keer van de Gulden Gids Award met de afgelopen editie voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal van Nederland. Of dit ook dit jaar weer gaat lukken weten we met een aantal weken. Namens hoofdsponsor BREMAN INSTALLATIE groep, welke onlangs de sponsorovereenkomst met SC Genemuiden openbrak en verlengde tot Juli 2023, waren Tiem Breman en Sijm van Lente aanwezig om de nieuwe presentatiegids in ontvangst te nemen van Raymond van Dijk en Klaas Eenkhoorn namens Sportclub Genemuiden. 

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

29 november 2017   Borrel op Locatie

Prestige Print & Sign
Nijverheidstraat 29 Genemuiden.

05 januari 2018   Nieuwjaarsreceptie / stamppotbuffet

Nieuwjaarsreceptie met stamppotbuffet

18 t/m 20 april 2018   Topgroep reis

Nadere info volgt.

17 mei 2018    Ladies Day

Nadere info volgt.

8 juni 2018   Sponsordag

Nadere info volgt.