sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van Businessclub de Wetering
Borrel op Locatie bij Eetcafe 't Kraantje
Bedankt!

Gisteravond vond de Borrel Op Locatie bij Eetcafe 't Kraantje plaats. Met een opkomst van meer dan 165 sponsoren, kunnen wij terugkijken op een prachtige avond bij het vernieuwde eetcafé. 

Ook Peter Platje, eigenaar van Eetcafé 't Kraantje heeft genoten van de mooie opkomst. Met zijn passie voor koken heeft hij een walking-diner gepresenteerd aan de sponsoren. In zijn presentatie gaf hij aan hoe bijzonder het nieuwe "Kraantje" is en hoe het prachtige pand tot stand is gekomen.

Wilt u binnenkort culinair genieten bij Eetcafé 't Kraantje? Reserveer snel, bel naar 06-12336155 of mail naar peter@tkraantje.nl

Namens het businessclub bestuur en het team van 't Kraantje willen wij u hartelijk bedanken voor uw komst en kijken uit naar het volgende BCW-Event!

Fotoverslag: ?Borrel op Locatie bij Eetcafe 't Kraantje
Geslaagde borrel op locatie bij Sani4all & keukencentrum de Vries
Woensdag 15 februari jl. waren 165 leden van Businessclub De Wetering te gast bij Sani4all & Keukencentrum De Vries aan de Kamperzeedijk.
 
Gastheer Lamco de Vries heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van keukens en badkamers.Enkele jaren geleden begon hij voor zichzelf en startte vanuit een verkoophal met de verkoop van kwaliteit badkamers tegen internet-prijzen. Dit bleek een groot succes en vorig jaar werd de prachtige locatie aan de Kamperzeedijk betrokken.
Egbert Lassche van Beter Bad, leverancier van Sani4all én ook sponsor van Sportclub Genemuiden, liet de gasten kennismaken met hun nieuwe product Upfall shower.
 
Als laatste formele activiteit deze middag/avond werden 4 nieuwe sponsoren welkom geheten en kort voorgesteld., waarna het programma vervolgd werd met een heerlijk buffet. En natuurlijk was er ruimschoots gelegenheid de prachtige showroom te bezichtigen, informatie te krijgen over de producten en elkaar te ontmoeten.

Dat het concept van Borrel op Locatie in de smaak valt, blijkt niet alleen uit de grote opkomst, maar ook uit reacties van aanwezigen. “Het zijn waardevolle bijeenkomsten in een ongedwongen sfeer, die de saamhorigheid benadrukken en verstevigen”.

Bekijk hier het fotoverslag.
Nieuws van Businessclub de Wetering
Wat gaat de tijd toch snel.... 2016 is alweer bijna ten einde. Kerst en oud en nieuw kondigen zich aan. December is altijd een drukke, maar ook gezellige tijd.
 
Voor wat betreft het voetbal is de winterstop inmiddels ingegaan, met een toch wel fraaie plek in de ranglijst voor ons SC Genemuiden. Omdat het nieuwe seizoen ook al snel in zicht komt, hebben wij de afgelopen weken al een begin gemaakt met de gesprekken over verlenging van aflopende sponsorcontracten.
Ook hebben we weer enkele nieuwe sponsoren mogen begroeten. Als Businessclub zijn we hier heel blij mee: het getuigt van vertrouwen!
 
Op 3 januari is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie met aansluitend een heerlijk stamppotbuffet. Heeft u zich al aangemeld? Gastspreker is Roelof Luinge. Wij hopen u dan te mogen begroeten en met u te klinken op het nieuwe jaar. Heeft u zich nog niet aangemeld? Klik dan hier om u alsnog aan te melden.
 
Wij wensen u en uw naasten gezellige kerstdagen, een goede jaarwisseling en een zowel sportief als zakelijk goed en gezond nieuw jaar.
Nieuwe sponsoren:
In de afgelopen weken hebben we een tweetal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Wij stellen ze graag aan u voor:

Autobedrijf Korterink

Autobedrijf Korterink is officieel SKODA- en Suzukidealer en heeft daarnaast het service-dealerschap van Toyota en Ford. Naast het ruime aanbod aan nieuwe auto’s en occasions, kunt u ook terecht voor APK-beurten, onderhoud, reparaties en professioneel schadeherstel. Vanaf januari 2017 kunt u voor alle merken terecht op twee locaties in Zwolle en Rouveen! Het autobedrijf, dat in 2017 zijn 50-jarig jubileum viert, is uitgegroeid tot bekende en betrouwbare autodealer in de regio. Met een geheel nieuw pand, naast de bestaande showroom en werkplaats aan de Lichtmis, bevestigt Korterink het vertrouwen in de toekomst.
 
Begin januari bundelt Korterink zijn kernactiviteiten op twee vestigingen. In het nieuwe pand aan de Lichtmis komen de merken SKODA en Suzuki. Toyota en Ford verhuizen naar het huidige pand aan de Lichtmis. Het schadeherstelbedrijf blijft voorlopig wel gevestigd in Rouveen en wordt uitgebreid. Daarnaast blijft de SKODA-vestiging op de Marslanden in Zwolle onveranderd en gewoon geopend.
 
Autobedrijf Korterink wenst SC Genemuiden nog een sportief seizoen toe!
FP Video

FP Video is het videoproductiebedrijf dat uw bedrijfsfilms, bruidsreportages, dvd-registraties en voice-overs naar wens kan verzorgen. Uiteraard kunt u ook voor andere video's bij ons terecht. Zoals trainingsvideo's of productvideo's. De mogelijkheden zijn 'bijna' eindeloos! 

Bekijk hier de showreel voor een impressie van onze producten en laat u verrassen door de mogelijkheden. 
Borrel op locatie bij HANOS Zwolle

Woensdag 16 november was Hanos Zwolle “the place to be” voor de sponsoren van SC Genemuiden.
Vestigingsmanager Robin Westera was onze gastheer voor deze BOL.

Na ontvangst met een kopje koffie en iets lekkers kregen de aanwezigen een rondleiding door het in 2014 uitgebreide en vernieuwde pand. Tijdens deze indrukwekkende rondleiding was er volop gelegenheid om te proeven van diverse heerlijkheden en vragen te stellen aan de verschillende afdelingsspecialisten.


Robin Westera blikt terug: 


"We hebben genoten"


Vorige week vond de Borrel op Locatie plaats bij HANOS Zwolle. Het was een geweldige avond met inspirerende mensen waarbij we u ook hebben kunnen laten zien dat HANOS dé sleutel is naar het mooiste en heerlijkste assortiment. Wild en gevogelte, vis, groenten en fruit, prachtige wijnen, smaakvolle delicatessen en het mooiste aanbod non-food. We hebben genoten, we hopen u ook!
 
Het team van HANOS Zwolle wil u hartelijk danken voor uw komst. We hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van ons bedrijf en dat we u culinair hebben mogen inspireren.
 
Natuurlijk willen wij ook Businessclub De Wetering en SC Genemuiden bedanken voor deze kans en mogelijkheid om ons bedrijf te presenteren. Graag bieden we exclusief voor alle leden van de businessclub 10% korting aan op alle wijnaankopen* in de zelfbediening van HANOS Zwolle.  Op vertoon van de  mail ontvangt u bij de receptie de kortingscheque die u direct kunt verzilveren.
 
Graag tot ziens bij HANOS Zwolle!

*geldigheidsduur t/m 31 december 2017, uitgezonderd gedistilleerd en lopende acties.

Borrel op Locatie bij ZIN Genemuiden
Woensdag 5 oktober 2016 was de Borrel op Locatie bij ZIN Genemuiden. Een geweldige avond die in het teken stond van culinaire hoogstandjes van ZIN en de leuke anekdotes van El Sierd (alias Sierd de Vos).

Wij, als team ZIN Genemuiden willen jullie enorm bedanken voor jullie komst. Met dit evenement hopen wij jullie een goede indruk te hebben gegeven van wat wij te bieden hebben. Een prachtige locatie met culinaire lekkernijen, op welke manier dan ook.

Hiernaast willen wij ook mede-organisatoren bedanken, hierbij te denken aan: 

  • Vishandel Timmerman
  • Bakkerij Slager
  • Horesca Meppel
  • B&V Geluid
  • FP Video

Natuurlijk willen wij ook Businessclub De Wetering en SC Genemuiden bedanken voor deze kans en mogelijkheid om ons bedrijf te presenteren.

Wilt u een feest organiseren bij u óf bij ons op locatie? Neem gerust contact met ons op, als mede-sponsor denken wij graag met u mee.

Met vriendelijke groet,

Team ZIN  / De Patrijs

www.zin-genemuiden.nl
info@zin-genemuiden.nl
Wentink Procesoptimalisatie
Om als (productie)bedrijf concurrerend te blijven, is het een must om continue te evalueren of uw bedrijfsprocessen efficiënt en effectief zijn ingericht. In de dagelijkse praktijk zal uw focus meestal op de operationele activiteiten liggen. Daarom denk ik graag met u mee in optimalisatiemogelijkheden en verbeterprojecten binnen uw organisatie.

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde en jarenlange ervaring binnen de automotive markt, ben ik afgelopen jaar als zelfstandige gestart. Dit om vanuit mijn passie steeds opnieuw uitgedaagd te worden door vanuit bedrijfskundig oogpunt optimalisaties te realiseren. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar vraagstukken op het gebied van productie, logistiek of administratie. Door alle bedrijfsactiviteiten op de juiste manier te bundelen en doelmatig te maken, zal de effectiviteit worden verhoogd en onnodige kosten voorkomen. Dit alles zal in positieve mate de tevredenheid van klanten en medewerkers verhogen.

Om deze optimale afstemming binnen de bedrijfsprocessen, mensen en middelen te realiseren kom ik graag met u in contact om van gedachten te wisselen.

Heeft u een probleem of idee om binnen uw organisatie aan de slag te gaan?

Neemt u dan contact met mij op, zodat ik u mijn toegevoegde waarde duidelijk kan maken.
Tot ziens!
 
Johan Wentink
  
M: +31 6 15016303
www.wentinkprocesoptimalisatie.nl
Sportclubs nieuwe presentatiegids voor Breman Installatiegroep
Vrijdag 19 augustus jl. werd de nieuwe presentatiegids aangeboden aan hoofdsponsor Breman van Sportclub Genemuiden. Voorzitter van Sportclub Berend van Lente overhandigde de nieuwe gids aan Reind Breman van het Genemuider familiebedrijf welke al jaren Sportclub een warm hart toe draagt in vorm van hoofdsponsorschap.

De Breman Installatiegroep met 40 bedrijven in Nederland en Duitsland ervaart de sponsoring als maatschappelijke verantwoordelijkheid om iets terug te doen aan de Genemuider bevolking. Sportclub Genemuiden is trots op De Breman Installatiegroep als hoofdsponsor, een Genemuider  familiebedrijf met een sterke visie als één 1 van de grootste spelers van Nederland in de installatie branche. De Breman Installatiegroep is door de jaren een sterk en krachtig gebleven bedrijf dankzij haar unieke bedrijfsstructuur.   

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

30 aug 2017   Midsummerborrel

Meer informatie volgt.

11 okt 2017   Borrel op Locatie

Locatie Diezerpoorterplein Zwolle

29 nov 2017   Borrel op Locatie

Prestige 30 jaar  Nijverheidstraat 29 Genemuiden

05 jan 2018   Nieuwjaarsreceptie / stamppotbuffet

Kantine Sportclub Genemuiden meer informatie volgt.