logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub Genemuiden winnaar "Gulden Gids Award 2016-2017"
Gulden Gids Award

De presentatiegids van het seizoen 2016-2017 een editie om trots op te zijn.
Ieder jaar organiseert de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) de verkiezing voor de Gulden Gids Award. Clubs worden uitgenodigd hun presentatiegidsen in te sturen en zo mee te dingen naar deze onderscheiding.

Tijdens de najaarsvergadering op zaterdag 29 oktober is de winnaar bekend gemaakt.  Uit alle ingezonden presentatiegidsen 2016-2017 van zaterdag- en zondagclubs uit het amateurvoetbal is die van SC Genemuiden door de jury tot mooiste presentatiegids verkozen.

v.v.v den Ham en WZC (Wapenveld) legden beslag op respectievelijk de tweede en derde plaats.
 
Het juryrapport was zeer lovend over de presentatiegids van Sportclub Genemuiden.  
Zo vindt de jury “Blijkbaar had men toch met een scheef oog naar de winnaar van vorig jaar gekeken en gezocht naar in te vullen bonuspunten die door de jury te vergeven waren. Nou het is in elk geval gelukt. Een geweldige presentatiegids. Over opmaak, druk, vormgeving, presentatie en clubgevoel hoefde men zich al geen zorgen te maken. Nee, met de criteria zit het wel goed. Maar er werden zeker punten gescoord met: Een prachtig uitklap verjaardagskalender, Het verhaal van de passie van de echte supporter, met ook voor de ontwikkeling in de maatschappij en in de media, Diverse columns met die van ‘op visite in Genemuiden’ als herkenbare topper, Het project ‘Positief Coachen’ ronduit geweldig, De Rabo voetbalschool. En inderdaad, de fotografie is ook geweldig. Het spat er af! De gids moet niet alleen op de bestuurstafel liggen, maar die neem je gewoon mee naar huis om eens heerlijk van te genieten. Een terechte winnaar.”

Namens SC Genemuiden nam Helmich Lubberts de hierbij behorende prijs in ontvangst. Hij geeft aan zeer verheugd te zijn over deze uitverkiezing. “Nadat wij vorig jaar de 3e prijs in de wacht sleepten, is het de tweede keer dat Sportclub met de hoogste eer is gaan strijken. Ook in 2007 was dit het geval.  De gids is een mooi middel om ons te presenteren bij zowel onze eigen leden als bij de buitenwereld. Maar voor het samenstellen van een mooie en boeiende presentatiegids is meer nodig dan een opsomming van feitjes. Verhalen uit de praktijk, ondersteund door mooie foto’s en achtergrondinformatie zorgen voor een leesbaar naslagwerk. Veel dank zijn wij verschuldigd aan Comceptum, die ons al enkele jaren een inspirerend ontwerp weet voor te leggen en de redactieleden en medewerkers die vervolgens dit concept uitwerken en vullen”.

Zaterdag 20 januari 2018
Competitiewedstrijd
HZVV - SC Genemuiden
Aanvang 15:00 uur

 
 
 
Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3, Hoogeveen


Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Ass. Scheidsrechter: Dhr. J. van Eijden
Ass. Scheidsrechter: Dhr. S.C. Brondijk