logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
KV Mechelen winnaar Edel Grass U14 Talent Tournament
KV Mechelen, winnar Edel Grass C-Talent Tournament 2017

KV Mechelen won zaterdag het Edel Grass JO14 Talent Tournament in Genemuiden. Het belgische jeugd team was in de finale te sterk voor NAC. Sportclub Genemuiden eindigde knap als zevende op het eigen Sportpark de Wetering.

Een Deense touringcar en veel Duitse en Belgische kentekens op de parkeerplaats maken 's ochtends al duidelijk dat het toernooi een internationaal karakter hebben. Op de uiteindelijk winnaar KV Mechelen na blijken de buitenlandse teams overigens niet opgewassen tegen de Nederlandse ploegen. Het Deens Esjberg eindigt als laatste en ook Vasas en Rot Weiss Essen behoren niet bij de hoogvliegers.

Desondanks is het mooi om alle nationaliteiten te zien rondlopen op De Wetering. En dat de andere deelnemers uit alle windstreken van Nederland komen is ook goed hoorbaar. Van plat Utrechts tot langgerekte klinkers uit Twente. In alle talen klinkt overigens waardering voor de organisatie van het toernooi. Die is top, zegt een vrouw uit Utrecht, die haar zoontje aanmoedigt, waarna ze zich rot schrikt van het iets te hard afgestelde omroepinstallatie. Ook een toporganisatie moet nog een verbeterpuntje overhouden.

De deelnemers zijn echter vol lof, ook over de uitgebreide lunch die ze krijgen voorgeschoteld. Veel teams blijken aan elkaar gewaagd. Een zege in een wedstrijd blijkt geen enkele garantie voor een succesvol toernooi. Uiteindelijk steekt KV Mechelen wel boven het deelnemersveld uit. De ploeg staat terecht in de finale en wint die met 2-1 van NAC Breda.

Fotoverslag Edele Grass U14 Talent Tournament

Foto en video verslagen breman.net

Klik hier om de foto's te downloaden in hoge resolutie


Zaterdag 20 januari 2018
Competitiewedstrijd
HZVV - SC Genemuiden
Aanvang 15:00 uur

 
 
 
Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3, Hoogeveen


Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Ass. Scheidsrechter: Dhr. J. van Eijden
Ass. Scheidsrechter: Dhr. S.C. Brondijk