logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Spelers- en trainerscarrousel SC Genemuiden

Spelers- en trainerscarrousel SC Genemuiden

06-12-2018

SC Genemuiden heeft voor het seizoen 2018-2019 opnieuw overeenstemming weten te bereiken met een achttal spelers. Mathias Breman, Ramon Beens, Rik van Dalfsen, Rick Doorn, Nick Buitink, William Jansen, Frank Jansen en Arjen Hagenauw maken ook het volgende seizoen deel uit van de selectie. Raymond Beukeveld gaat SC Genemuiden echter verlaten, SC Genemuiden wenst de voornoemde spelers veel succes in het verdere verloop van de competitie en het vervolg daarop.
29-12-2017

In navolging op de eerdere verlengingen voor het seizoen 2018-2019 kan het bestuur van SC Genemuiden melden dat er ook overeenstemming is bereikt met Jacco Riemens, Sijmon Eenkhoorn en Joran Pot.

Zij zullen in het seizoen 2018-2019 deel uitmaken van de selectie van SC Genemuiden, zij hebben het prima naar hun zin bij Sportclub en willen hier graag een mooi vervolg aan geven. SC Genemuiden is zeer tevreden met de verlengingen en wenst Jacco, Sijmon en Joran veel succes in het verdere verloop van de competitie en het vervolg daarop.
19-12-2017

SC Genemuiden heeft opnieuw overeenstemming bereikt met de spelers Roelof de Jong, Dirk Muis en assistent-trainer Dick Lindeboom . Zij zullen ook in het seizoen 2018-2019 deel uitmaken van de selectie en trainersstaf van SC Genemuiden. Zij geven aan het prima naar hun zin te hebben bij Sportclub en willen hier graag een mooi vervolg aan geven. SC Genemuiden is zeer tevreden met de verlengingen en wenst Roelof, Dirk en Dick veel succes in het verdere verloop van de competitie en het vervolg daarop.
15-11-2017

Nu het op de velden relatief rustig is door de ingelaste winterstop wordt er achter de schermen volop gewerkt aan de invulling van de 1e selectie voor het seizoen 2018-2019. Zoals altijd zal voorafgaande aan een nieuw seizoen de balans worden opgemaakt, welke spelers blijven en wie vertrekken er bij SC Genemuiden.

Ondertussen weten we dat Danny Menting terug keert naar ACV, Mark de Haan tussentijds is vertrokken, en trainer Jan van Raalte ook volgend seizoen voor de groep staat.

Erik Rotman heeft aangegeven te stoppen bij ons eerste elftal, na 10 seizoenen de groen- witte kleuren te hebben verdedigd. Ook assistent-trainer Marc Hegeman vertrekt na 2 seizoenen. Hij verlaat niet alleen Sportclub maar stopt ook als hoofdtrainer van SV Twedo om het hoofd trainerschap aan te gaan bij SVBO. SC Genemuiden respecteert de keuzes van Erik en Marc, wenst beiden het allerbeste en een mooi slot van de competitie.


Zaterdag 20 januari 2018
Competitiewedstrijd
HZVV - SC Genemuiden
Aanvang 15:00 uur

 
 
 
Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3, Hoogeveen


Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Ass. Scheidsrechter: Dhr. J. van Eijden
Ass. Scheidsrechter: Dhr. S.C. Brondijk