logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Puntendeling Sportclub en HZVV
SC Genemuiden - HZVV
Dirk Muis (l) en Marlon Luchtenberg (r) gaan samen de strijd aan.
Het is SC Genemuiden niet gelukt om de wedstrijd tegen HZVV winnend af te sluiten, slechts één punt hield een matig spelend Sportclub over aan het thuisduel wat eindigde in een doelpuntloze 0-0.

SC Genemuiden speelde pover, was zich zelf niet en het vertoonde spel was af en toe bedenkelijk te noemen. Niet dat het team geen strijdlust op de groene grasmat neer legde, zeer zeker niet maar op de één of andere manier lukte het ook tegen HZVV niet om het publiek te vermaken. De start was op zichzelf nog prima te noemen, een schot van Omar Kavak belande in het zijnet maar de toon was gezet. In de 11e minuut leek Sportclub zelfs op een 1-0 voorsprong te komen, uit een strak genomen vrije trap was het Jacco Riemens die doel trof. De meningen langs de lijn of het wel of niet een terechte goal was waren verschillend leidsman Germs besloot in ieder geval om de treffer te annuleren, het bleek de opmaat te zijn voor de rest van de middag. HZVV was niet naar Genemuiden gekomen om zich naar de slachtbank te laten leiden, het was gretig en vaak eerder bij de bal dan Sportclub. Het eerste half uur waren de gasten in ieder geval de bovenliggende partij, zonder echt gevaarlijk te worden. Een kopbal van Roelof de Jong na aanspelen Omar Kavak bracht ook niet het gewenste resultaat voor rust, de bal miste kracht en de koers van de bal ging niet bepaald naar de juiste richting. Niet veel later was het doelman Hidde Streutker van HZVV die redding bracht, uit een van de weinig mooie aanvallen was het Omar Kavak die bij het vallen van het rustsignaal hard uithaalde de HZVV goalie voorkwam echter dat SC Genemuiden mocht juichen.

De 2e helft bleek een herhaling van zetten te worden, na het afgekeurde doelpunt van Sportclub in de 1e helft overkwam HZVV in de beginfase van de 2e helft hetzelfde. Yoran Popovic schoof de bal fraai binnen achter doelman Raymond Beukeveld, maar opnieuw zag scheidsrechter Germs het anders en ging ook deze treffer niet door. De wedstrijd bleef slordig ogen, SC Genemuiden en HZVV bleven zoeken naar de mogelijkheden die maar mondjesmaat geboden werden. Een vrije trap van Omar Kavak ging maar net naast, de zo gewenste goal bleef ook aan hem onbesteed deze middag. Opnieuw begonnen kleine irritaties de kop op te steken, wat Sportclub in een tijdsbestek van 20 minuten drie gele kaarten opleverde. In het laatste kwartier van de wedstrijd golfde het spel op en neer, zowel Sportclub als HZVV had zich nog niet bij de gelijke stand neergelegd. Maar verder dan een poging van Jacco Riemens van Sportclub en Marlon Luchtenberg die het namens HZVV probeerde kwamen beide teams niet.

Dat de wedstrijd in een puntendeling eindigde was dan misschien ook wel terecht, deze wedstrijd verdiende simpelweg geen winnaar. HZVV koesterde het gelijke spel en nam terecht een punt mee naar huis, Sportclub verloor er twee en zal alle zeilen bij moeten zetten om bij te blijven.

Fotoverslag SC Genemuiden - HZVV

Genemuiden – HZVV 0-0

Scheidsrechter: Dhr. M.L. Germs
Ass. scheidsrechter: Dhr. C.S. Hoogland
Ass. scheidsrechter: Dhr. K. Tardy

Toeschouwers: 750
 
Gele kaart: 18. Rick Doorn, 56. Jacco Riemens, 59. Omar Kavak, 79. Job van Dalfsen (SC Genemuiden), 65. Marlon Luchtenberg (HZVV).

Opstelling SC Genemuiden: Raymond Beukeveld, Dirk Muis, Danny Menting, Roelof de Jong, Rick Doorn, Jacco Riemens, Joran Pot, Robert Boes, Frank Kuurman (75. Job van Dalfsen), Sijmon Eenkhoorn (46. Frank Jansen), Omar Kavak.
Opstelling HZVV: Hidde Streutker, Erwin Breukelman, Paul Bangura (73.Reza Hosseini), Jan Hup, Alex Zomer, Arjan Akkerman, Jos Fidom, Noah ten Brinke, Kelly Joao, Marlon Luchtenberg (90. Milan Ronkes), Yoran Popovic (62. Frank Strijker).

Zaterdag 20 januari 2018
Competitiewedstrijd
HZVV - SC Genemuiden
Aanvang 15:00 uur

 
 
 
Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3, Hoogeveen


Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Ass. Scheidsrechter: Dhr. J. van Eijden
Ass. Scheidsrechter: Dhr. S.C. Brondijk