sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van BC de Wetering
Borrel op locatie: Restaurant At Sea & Events
Woensdag 7 maart mocht BC “de Wetering” van SC Genemuiden met ruim 185 sponsoren en genodigden aanwezig zijn bij restaurant “At Sea” in Dronten, een toplocatie zo kunnen we Restaurant “At Sea” aan het Drontermeer onomwonden noemen.
Borrel op locatie: Prestige Print & Sign
Veel sponsoren van Sportclub Genemuiden maakten weer gebruik van de mogelijkheid om elkaar informeel te ontmoeten én een kijkje achter de schermen te nemen bij één van hun collega’s, in dit geval Prestige Print & Sign te Genemuiden.
Borrel op locatie: Ondernemers Diezerpoortenplas Zwolle
Ditmaal had een aantal Zwolse sponsoren de handen ineen geslagen voor de Borrel op Locatie. Met medewerking van Beermann Mode, Nico Brillen & Lenzen, Laccio Shoes & Accessoires, Lunchroom Blocks en Autobedrijf Frans Borgmeijer vond op woensdag 10 oktober 2017 de BOL Diezerpoortenplas plaats.
Borrel op locatie : De Kaaihof Genemuiden
Woensdagavond 30 augustus is Businessclub De Wetering het nieuwe seizoen gestart met een Midsummerborrel. Dit is één van de vele activiteiten die de BC jaarlijks organiseert voor de sponsoren van Sportclub Genemuiden. 

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

12 september 2018   BOL Eurom (zomer 2018)

Op woensdag 12 september 2018 zal de eerste Borrel op Locatie van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Dit event staat in het teken van Eurom Powerful Products, een prachtig Genemuider bedrijf.

Eurom ontwikkelt innovatieve producten voor de Europese markt. Deze producten worden via verschillende (retail)kanalen gedistribueerd en in diverse concepten aangeboden onder het eigen Eurom label.

Ook worden tijdens deze Borrel op Locatie de nieuwe spelers van SC Genemuiden 1 gepresenteerd.

Daarnaast zal Jan van Raalte vooruitblikken op het seizoen 2018/2019. Wij zien u graag tijdens het eerste evenement van het seizoen 2018/2019.

Datum: Woensdag 12 september 2018, vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur Locatie: EUROM, Kokosstraat 20, 8281 JC Genemuiden

Voor wie: Hoofdsponsor, top-, diamant- en bronsgroep Aanmelden voor 7 september 2018
via sc-genemuiden.nl/aanmelden-event of de BCW App.