logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Ruime 6-1 winst Sportclub in oefenduel tegen v.v. Nunspeet
SC Genemuiden - v.v. Nunspeet
Nieuwkomer Joran Pot (l) en oud SC Genemuiden speler Gieljan Tissingh (r) gaan het duel aan.
Ook de tweede wedstrijd in voorbereiding op het seizoen 2017-2018 is geëindigd in een overwinning voor SC Genemuiden, meteen ruime 6-1 winst op v.v. Nunspeet was Sportclub duidelijk een maatje te groot voor de Veluw naren.

Na zeven minuten spelen lag de eerste bal al in het net, op aangeven van Jacco Riemens tikte Arjen Hagenauw de 1-0 binnen. Sportclub kreeg alle ruimte en mocht naar hartenlust combineren, na aangeven van Frank Kijken was het in de 19e minuut opnieuw raak, Joran Pot pikte de bal op en gaf de doelman het nakijken. Nunspeet kon hier nagenoeg niets tegenoverstellen en op slag van rust werd het zelfs nog 3-0, Anne van der kolk soleerde door de Nunspeetse  verdediging en punterde de bal fraai in het net.

Net als afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen HZVV mochten in het tweede bedrijf een groot aantal wisselspelers komen opdraven, door deze wissels hoogde het in de beginfase allemaal wat stroef. Nunspeet kreeg meer ruimte en ging op jacht naar een doelpunt, Lars ten Dolle greep zijn kans en zorgde in de 67e minuut voor de 3-1. Bij dit enen doelpunt zou het echter blijven, Sijmon Eenkhoorn zorgde nog voor de 4-1 en de 5-1 en het was Frank Kuurman  die met een wonderschone lob de 6-1 eindstand bepaalde.

Aanstaande zaterdag volgt om 16.00 uur thuis nog PEC Zwolle, met deze wedstrijd sluit Sportclub Genemuiden het eerste blok van voorbereiding af.

SC Genemuiden – v.v. Nunspeet 6-1 (3-0).

Scheidsrechter(s): M. Paarhuis, B. Esselbrugge, J.P. Kremer.

Scoreverloop: 7. Arjen Hagenauw 1-0, 19. Joran Pot 2-0, 45. Anne van der Kolk, 67. Lars ten Dolle 3-1, 71. Sijmon Eenkhoorn 4-1, 80. Sijmon Eenkhoorn 5-1 (penalty), 86. Frank Kuurman 6-1.

Toeschouwers:125

Opstelling 1e helft SC Genemuiden: Robert Riezebos, Matthias Breman, Dirk Muis, Roelof de Jong, Rick Doorn, Jacco Riemens, Anne van der Kolk, Robert Boes, Joran Pot, Arjen Hagenauw, Frank Kuurman.
Opstelling 2e helft SC Genemuiden: Robert Riezebos, Dirk Muis, Roelof de Jong, Rick Doorn, Nick Buitink (57. Matthias Breman), William Jansen, Ramon Beens, Anne van der Kolk, Rik van Dalfsen, Frank Kuurman, Sijmon Eenkhoorn.

zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid