logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
PEC Zwolle wint oefenduel met 3-0 van Sportclub
SC Genemuiden - PEC Zwolle
Youness Mokhtar (l) en Roelof de Jong (r) gaan vol voor de bal.
De wedstrijd tussen Sportclub Genemuiden en PEC Zwolle is geëindigd in een 3-0 overwinning voor de Zwollenaren, in deze 3e oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen 2017-2018 bleek PEC toch een maatje te groot voor de formatie van trainer Jan van Raalte.

De spelers van Sportclub die in aanloop van deze wedstrijd eerst de Sportclub jeugd wisten te vermaken met een voetbal clinici in het kader van de familiedag, vervolgens werden gepresenteerd aan de groen witte aanhang en als afsluiter werden vereeuwigd op de gevoelige plaat hadden dus al een flink programma achter de rug.

PEC Zwolle won dan ook eigenlijk vrij eenvoudig de wedstrijd, in het eerste bedrijf werd er slechts één keer gescoord. Scheidsrechter Schuring liet in eerste instantie nog doorspelen maar kende even later op aanwijzing van zijn assistent scheidsrechter toch een doelpunt aan PEC toe, één sportclub speler zou de bal achter de lijn hebben gewerkt wat recht gaf op de 1-0 voorsprong.

Bij Sportclub stonden de nieuwe spelers De Jong, Pot en Hagenauw in de basis. Met een sterke Riemens kon Genemuiden de eerste twintig minuten goed meekomen. Sijmon Eenkhoorn kreeg ook nog een kansje maar daar bleef het dan ook bij. In de tweede helft toen de Zwollenaren met een compleet ander team binnen de lijnen kwam  werd het krachtsverschil steeds duidelijker, Sportclub kwam nog maar mondjesmaat van eigen helft en het was een kwestie van tijd voor de tweede treffer zou gaan vallen. Deze viel al vrij snel, Erik Israelsson ging op doelman Raymond Beukeveld af en de Zweedse middenvelder zorgde koeltjes voor de 2-0. Diezelfde Israelsson zorgde ook voor de 3-0, daar bleef het bij.

Voor Sportclub zit het eerste blok voorbereiding er op, 31 juli a.s. pakt men de training weer op maar zowel spelers als technische staf gaan eerst genieten van een welverdiende rust.

Fotoverslag SC Genemuiden - PEC Zwolle

SC Genemuiden – PEC Zwolle 0-3 (0-1).

Scheidsrechter (s): Johan Schuring, René Annen, Richard Venekamp

Scoreverloop: 27.  Eigen doelpunt  0-1, 50. Erik Israelsson 0-2, 73 Erik Israelsson 0-3.

Toeschouwers: 1750

Opstelling SC Genemuiden: Albert Flier (46. Raymond Beukeveld), Matthias Breman, Dirk Muis, Roelof de Jong (46. Erik Rotman), Rick Doorn (William jansen) , Jacco Riemens, Anne van der Kolk, Robert Boes (80. Ramon Beens), Joran Pot, Arjen Hagenauw (46 Frank Kuurman), Sijmon Eenkhoorn (60. Frank Jansen).
Opstelling PEC Zwolle, eerste helft: Diederik Boer; Bart Schenkeveld, Phillippe Sandler, Ted van de Pavert, Josef Kvida; Steyn van Ark, Mark Bruintjes, Wouter Marinus; Adham El Idrissi, Stef Nijland, Youness Mokhtar
Opstelling PEC Zwolle, tweede helft: Diederik Boer; Kingsley Ehizibue, Dirk Marcellis, Sander van Looy, Bram van Polen; Tijjani Reijnders, Erik Bakker, Erik Israelsson; Younes Namli, Piotr Parsyszek, Rogier Benschop

zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid