logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Terugblik - 1ste 4-Skills Voetbaldag
4-Skills Voetbaldag
1 ste 4-Skills Voetbaldag  (Foto Klaas Noordstra)
Wat een fantastisch zonnige eerste dag hebben we gehad!! Zo'n 25 kinderen hebben zich hard in het zweet gewerkt vandaag.

De kinderen kwamen binnen, melden zich aan en namen direct deel aan de leuke poolsoccer-activiteit die we bij binnenkomst voor de kantine hadden staan. We zijn ons programma begonnen met de warming up; dolle dribbelmans-race en de formule 1, waarbij 4 teams streden met hun motoren (geluid maken op hoge level). Niet alleen namen de speler deel aan het spel, maar ook de trainers. Dit maakt altijd goed wat los voor het begin van de voetbaldagen en ook om op laagdrempelig manier direct kennis te maken met ons als trainers.

Na de warming-up spellen tijd voor een korte pauze en door met het 3 tegen 3 en 4 tegen 4 partijspel, dit o.a. voor de certificaat, maar ook handig voor ons als trainers om het niveau van de groep in te schatten.

Tijd voor een goede lunchpauze, een koekje, snoepje, fruit en wat drinken. Wij trainers maakte bekend dat een ieder vanaf dag 1 gaat strijden om de 4v4 beker. Een ieder kreeg een nummer in zijn leeftijdscategorie, waarbij hij zelf punten kan verzamelen door de wedstrijden die hij speelt. Winst betekent; 3 punten, verlies, 1 punt en gelijkspel 2 punten. Hop naar buiten!!

Voor we beginnen met de strijd om de 4v4 beker, starten we eerst in met een heel relaxed spel, genaamd; voetgolf. Golfen, alleen dan met de voet :) De laatste 3 kwartier hebben we afgerond (met de groepen verdeeld op leeftijd en niveau) in pannavoetbal en 4v4. Er werd leuk met en tegen elkaar gespeeld en de kinderen gaan op goede respectvolle wijze met elkaar om. Zo zien we dit graag! We moedigen uw kind dan ook graag aan om elkaar positief te coachen, ook omdat ze telkens weer met een ander maatje moeten spelen in één team. Daarnaast vinden we het belangrijk dat elk kind zich natuurlijk gewaardeerd wordt en kan bloeien in deze dagen door middel van plezier, vriendschap en de sport die we allen zo voor liefhebben; voetbal!

Wij hebben zeer genoten en wij hopen uiteraard dat de kinderen ook met veel plezier terug kijken op deze eerste dag.

Op onze Facebook pagina: 4-Skills/SC Genemuiden kunt u genieten van alle foto's en video's die wij deze dag gemaakt hebben. Zo kunt u als ouder trots zien wat ze allemaal geleerd en gedaan hebben vandaag. Dat vinden wij belangrijk. Trots kunnen de kinderen dan ook terug kijken en er thuis over vertellen.

Faisal, Sven, Lars en Joshua.


zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid