logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Terugblik - 2de 4-Skills Voetbaldag
4-Skills Voetbaldag
2de 4-Skills Voetbaldag  (Foto Tineke Buitink Breman.net)
Voetbaldag nummer 2 is een feit. Weer een volle voetbaldag erop zitten vol vriendschap, vermaak, sport en spel.

De dag begon met het fantastische Aliënspel, waarbij een ieder al dribbelt langs alle baby-aliëns en niet te vergeten de Opper-aliens. Reizend vanaf planeet aarde, naar planeet Mars, met de bal als luchtbel. Raak je deze kwijt doordat een Opper- of baby-aliën deze in de ruimte (space-land) weg schiet, dan krimp je in (want je krijgt geen lucht meer) en word je een baby-aliën. De kinderen vonden het een erg leuk en energiek spel.

Na de warming-up zijn we over gegaan naar de 2 tegen 2 voor de punten op de certificaat. Ook hierbij geldt (net zoals bij 4v4); winst is 3 punten, verlies 1 punt en gelijkspel 2 punten. Hierbij verdelen wij de groepen in juniors en seniors zoals dit ook bij ons in het bord op de kantine wordt weergeven en besproken is met de kinderen. Hierdoor zien we naast dat het niveau dichterbij elkaar ligt, dat ook de kinderen erg leuk met elkaar kunnen en anders coachen. Super ook, wanneer je met elke keer een nieuw teamgenootje speeld :) Tijd voor een korte ochtend-break.

Na de ochtend-break was het tijd voor kickball. Team Sven tegen team Lars. Team Sven won met een eindscore van 11-2. Het spel wordt zo goed door iedereen onthaald, echt fantastisch.

Lunchpauze

Broodje, fruit, koekje, snoepje en genoeg drinken. Bidon mee naar het veld en weer een super hilarisch voetbalprogramma stond klaar. Diverse partijspellen waarbij kapiteinvoetbal, olifantenvoetbal, duovoetbal of pannavoetbal werd gespeeld. Korte uitleg:

Olifantenvoetbal

Speel je met 2 bekertjes op je hoofd, waarbij je alleen naar links of naar rechts kunt kijken.

Kapiteinvoetbal

Speel je met een zwembril op je hoofd, waarbij één oog verblind is.

Duovoetbal

3 tegen 3 of 4 tegen 4, waarbij je met je team in 1 broek moet, dus aan elkaar zit.

Pannavoetbal

Bal door de benen spelen of winnen op het scoren van 2 doelpunten. Winner stays on!

Na deze spellen te hebben gespeeld in 4 groepen (Team Faisal, Sven, Lars en Joshua) trokken we ons weer even terug in de kantine en maakte we ons op voor het 4v4 toernooi. Hier gingen we het laatste half uur in om de strijd aan te gaan voor de 4 tegen 4 beker. Dat betekent natuurlijk punten sparen. Een ieder speelt telkens met andere teamgenoten in één team en spaart voor zichzelf zo punten. Super cool! Na de wedstrijden te hebben gespeeld in de verschillende leeftijdscategorieën was het tijd voor opruimen en zat voetbaldag nummer 2 er al weer op.

Nog een aantal kinderen bleven bij de na-voetbaldaagse opvang en speelde een potje panna onder het genot van een lekker muziekje, speelde tafelvoetbal of hielpen de trainers mee met opruimen. Al met al weer een heerlijk vol dagje voetbal.

Wij hebben weer genoten en houden jullie graag op de hoogte van uw kind. Daarom hebben we o.a. een facebookpagina waarop u gedurende de dag alles kunt blijven volgen, check daarvoor: 4-Skills/SC Genemuiden.

Morgen is de finaledag en gaan de kinderen strijden om de verschillende bekers. Heel spannend natuurlijk, maar ook erg leuk! We willen u daarom van harte uitnodigen voor de prijsuitreiking welke is om 15.00u, maar nog mooier zou het zijn om bij de penalty-finale te zijn welke iets daarvoor afspeelt. Dat vinden de kinderen altijd speciaal.

Wij hebben genoten en volgens mij de kinderen ook. Morgen beloofd een wat warme dag te worden, bidon weer mee dus.. dat wordt weer genieten.
Tot morgen!

PS: Graag horen we hoe u kind het heeft beleefd!

Faisal, Sven, Lars en Joshua.


zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid