logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Terugblik - 3de 4-Skills Voetbaldag
4-Skills Voetbaldag
3de 4-Skills Voetbaldag  (Foto Dolf Koster Breman.net)
De derde en laatste voetbaldag stond vandaag op het programma. Ahhhhh... Wat een geweldige laatste dag met centraal de bekers; freestyle, penalty, dribbel en 4v4. Trainster Rosanne was ons vandaag tot extra hulp wat super uitkwam met ons drukke voetbalprogramma.

We hadden ons hele programma al reeds in de ochtend klaar staan over het hele veld. Wellicht heeft u de pannakooi weer zien staan, maar zelf in ons volle programma zijn we hier aan toe gekomen vandaag. We hadden de groepen vandaag mooi opgesplitst in 2 groepen; seniors en juniors. Dit bracht meer structuur, duidelijkheid en konden de trainers makkelijker hun groep leiden.

Vandaag stond in teken van de prijzen, dus maar een aantal spelonderdelen klaar en daarmee dus lekker de warming-up in. We zijn begonnen met een partijspel; Campus versus Coaches, hierbij streden de 4-Skills deelnemers tegen ons als trainers + een gehuurde keeper van campus :) Helaas konden wij trainers niet tegen dit leger op en verloren wij (ondanks dat we zeer ons best deden) de wedstrijd met een uitslag van 4-3. Van Coaches versus Campus naar het fantastische Eilanden-roofspel. Hierbij waren 4 teams verdeeld met 4 coaches. Ieder team moest zijn eiland verdedigen, waarbij diamanten geroofd konden worden. Erg leuk gespeeld door zowel de seniors als de juniors. Lekker rennen en door in de warming-up met de zon op ons gezicht!

Tijd voor een break.

Na de break gingen we ons opmaken voor de beker; 'Freestyle'. Deze kon je winnen door de bal zo vaak mogelijk hoog te houden (basis van freestyle voetbal). Voor de junioren mocht dit met één stuiter er tussen, voor de senioren zonder stuiter. De hoogste score die werd behaald was van de junioren. Deze jongeman wist maar liefst 132 keer de bal hoog te houden, wat een champ!
Na het freestyle onderdeel gingen we een spel spelen met junioren en senioren bij elkaar, genaamd; 'candyball'. Elke speler een bal, één bal in de midden en proberen deze over de lijn van een ander team te schieten. Erg leuk, vooral met een actief muziekje erbij.

Lunchpauze.

Deze lunchpauze was anders dan anders, want het ging dan nu echt beginnen; de strijd om de dribbelbeker en het penaltybokaal. Trainers vermaakte de kids met raadsels en bordspellen, terwijl Rosanne druk bezig was met de certificaten.
Lunchpauze voorbij en aan de slag met dribbelrace en het plaatsen voor de finale van het penalty bokaal. Och, wat vonden sommige het spannend en wat kunnen wij trainers daarvan genieten. Je ziet ze strijden, maar tevens omarmt een ieder elkaar in de groep en gunnen ze het elkaar ook van harte. Leuk om dit te zien groeien door alle voetbaldagen. Maar goed, voetbal blijft voetbal en er zijn bekers om te winnen!

Penalty's genomen bij keeper Sven en gestreden voor de dribbelkoning beker, gauw even naar binnen voor een korte break, koekje en wat drinken. Trainers konden zich opmaken voor de laatste 4v4 duellen en konden nog even de punten noteren.
4v4 gespeeld met toffe acties, skills en omspeelbewegingen en ondertussen al heel wat ouders aan de kant aan het kijken.. Na het gespeeld te hebben van de 4v4, ruimde we allen de spullen op en verzamelde iedereen zich rond de 16 meterlijn, want het was dan nu echt tijd voor de finale van het penalty bokaal. Hier hadden eerder die middag er zich 3 geplaatst voor de finale, maar nu moesten ze het uitvechten door wederom bij keeper Sven te scoren. BAM!! Een winnaar en doet even de celebration kroelend over de grond. Senioren aan de beurt. BAM! Ook een winnaar en ja hoor het geklap en gejuich komt deze keer niet alleen vanaf de 16 meterlijn, maar ook van achter het doel. Erg leuk!

Na het penaltybokaal, was het dan echt tijd voor de prijsuitreiking, waarbij sommige met een verrast met een prijs naar huis gingen en sommige geheel niet verrast. Sommige kinderen waren meerdere malen eerste geworden, maar bij 4-Skills kan één persoon ook maar één beker winnen. Na het uitreiken van de bekers verlieten de kinderen het veld en kreeg ze hun certificaat met daarop hun scores van de activiteiten waar ze bij hadden deelgenomen.

Nog even een waarschijnlijk overbodige referentie, maar heeft u wat beelden gemist van de afgelopen voetbaldagen, check dan nog even onze facebookpagina voor foto’s en video’s! Klik hier!

Graag krijgen we uw feedback omtrent ons programma, kleding, begeleiding en communicatie, etc. Dit, om steeds beter te worden; want ook al zijn we trots op alle lachende gezichtjes de hele dag.. we willen onszelf blijven ontwikkelen. We ontvangen uw feedback dan ook enorm graag. Indien uw kind zo enorm heeft genoten zien we dit natuurlijk ook graag terug in een 'review' op onze facebook. Eventueel wilt u een klein verslag schrijven hoe u en uw kind terug kijkt op deze dagen, die we op onze website kunnen plaatsten. Zo kan eenieder lezen hoe onze voetbaldagen worden ontvangen en hierin gemakkelijker een keuze maken te kiezen voor ons programma.

Via deze weg willen wij als organisatie ook de dank uitspreken naar SC Genemuiden die hun accommodatie beschikbaar heeft gesteld, waar wij de club ontzettend dankbaar voor zijn. Zonder de club SC Genemuiden hadden we dit niet kunnen doen.

Wij bedanken u voor uw vertrouwen in onze organisatie en hopen uw kind(eren) een fantastische ervaring te hebben bezorgd.

Sportieve groeten,

Sven, Faisal, Lars, Rosanne en Joshua.

Bekijk hier de foto's van dag 3


zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid