logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
SC Genemuiden wint met 2-1 van DVS ‘33 in oefenduel
DVS '33 - SC Genemuiden
Frank Kuurman (m) had een belangrijk aandeel in de overwinning met een doelpunt en een assist.
Het duel tussen DVS '33 en SC Genemuiden is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sportclub.

De eerste helft was duidelijk voor DVS, Sportclub was zoekende en kwam amper in het spel voor. Toch was het Genemuiden die op voorsprong kwam, vanaf de middenlijn zag Frank Kuurman doelman Paul Eppink ver voor zijn doel staan en haalde hard uit, Eppink had het nakijken en Sportclub een vroege voorsprong. Dit doelpunt was nagenoeg het enige wapenfeit van Sportclubzijde in de 1e helft, DVS bleef druk zetten en Genemuiden kon niets anders doen dan ruimen. Een doelpunt van DVS zijde kon dan ook niet uitblijven, Kengo Ishikawa zette zijn eigen aanval op en ronde schitterend af. Verder dan deze twee treffers kwamen beide teams niet voor rust.

Sportclub begon de tweede helft beter dan de eerste, de ingekomen William Jansen was in ieder geval kort bij een treffer ware het niet dat de doelpaal dit voorkwam. DVS verloor de grip op de wedstrijd die het in de eerste helft nog stevig in handen had, het lukte niet om nog een vuist te maken en Sportclub kreeg steeds meer ruimte. Een aanval van Genemuiden werd door Jacco Riemens bekroond met een doelpunt, na aangeven van Frank Kuurman schoot hij knap binnen. Niet veel later waren het Omar Kavak en Sijmon Eenkhoorn die de score verder hadden kunnen uitbreiden, doelman Eppink stond opnieuw te ver voor zijn goal en beide spelers waagden een poging al leverde dit geen resultaat op. Meer doelpunten kwamen er niet, het enige vuurwerk binnen de lijnen kwam na een opstootje tussen de Jong van Genemuiden en de Ruijter van DVS wat beide spelers een verplichte wissel opleverde.

A.s. dinsdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma, de beloften van Cambuur Leeuwarden komen dan op bezoek bij Sportclub. Aanvang 19.30 uur.

Fotoverslag DVS '33 - SC Genemuiden

DVS '33 - SC Genemuiden 1-2 (1-1).

Scoreverloop: 7. Frank Kuurman 0-1, 27. Kengo Ishikawa 1-1, 52. Jacco Riemens 1-2.

Toeschouwers:250

Scheidsrechter: Dhr. Derya Serik

Opstelling SC Genemuiden 1e helft: Raymond Beukeveld, Ramon Beens, Roelof de Jong, Matthias Breman, Rick Doorn, Job van Dalfsen, Anne van der Kolk, Rik van Dalfsen, Joran Pot, Sijmon Eenkhoorn, Frank Kuurman.
Opstelling SC Genemuiden 2e helft: Robert Riezebos, Matthias Breman, Roelof de Jong (80. Ramon Beens), Rick Doorn, Joran Pot, Job van Dalfsen, William Jansen (77.Anne van der Kolk), Arjen Hagenauw, Jacco Riemens, Frank Kuurman (58. Omar Kavak), Sijmon Eenkhoorn.

Zaterdag 3 maart 2018
Oefenwedstrijd
Stedoco - SC Genemuiden
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportpark "Stedoco".
Groeneweg 59, 
4223 MG Hoornaar