logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Opnieuw winst voor Sportclub
SC Genemuiden - v.v. DUNO
Omar Kavak tegen DUNO goed voor twee treffers.
Aan de voorbereiding kan het niet liggen, met vier gewonnen oefenwedstrijden op rij zou SC Genemuiden klaar moeten zijn voor de KNVB bekerwedstrijd en de start van de competitie. De wedstrijd tegen vv DUNO uit Doorwerth werd in ieder geval afgesloten met een mooie 4-1 overwinning, een overwinning waar niets op af te dingen viel.

De beginfase van de eerste helft verliep stroef, beide teams waren redelijk aan elkaar gewaagd en kansen werden amper gecreëerd. Sportclub had wel een licht overwicht in de beginfase maar kon dit overwicht niet omzetten in echte daden. Het duurde dan ook tot aan de 30e minuut voordat Sportclub de eerste mogelijkheden kreeg via Arjen Hagenauw en Omar Kavak, doelpunten leverden deze acties niet op maar het bleek slechts een kwestie van tijd voordat het eerste doelpunt viel. Bij het verstrijken van de eerste helft was het Omar Kavak die de ban brak, met een fraaie treffer deponeerde hij de 1-0 op het score bord. Met nog slechts één minuut te spelen zag het er na uit dat dit ook de ruststand zou gaan worden, Jacco Riemens dacht hier echter anders over want nog voor het rustsignaal had geklonken lag doelpunt nummer twee al in het net.

Na rust ging Sportclub vrolijk verder, het werkte aan het zelfvertrouwen en de jacht op meer doelpunten werd ingezet. In de 50e minuut was het dan ook opnieuw raak, Omar Kavak omspeelde de DUNO verdediging en zorgde voor zijn tweede treffer en de 3-0 van de middag. De wedstrijd was gespeeld, DUNO probeerde het wel maar kwam simpelweg te kort. Sportclub leek het verder ook wel te geloven en de scherpte maakte plaats voor wat luchtig handelen, hierdoor kreeg DUNO toch de goal die het verdiende. Anass Aamri kreeg alle ruimte van de Sportclub verdediging en redde de eer voor DUNO, met een bekeken schot maakte hij de 3-1. Het venijn van de wedstrijd zat hem in de staart, een overtreding op Omar Kavak leverde Sportclub een vrije trap op net buiten de zestien meter. Erik Rotman wist met deze plek wel raad, het harde schot wat hij produceerde deed de bal in ieder geval in de rechter bovenhoek van het doel verdwijnen. De 4-1 was een feit, de resterende tijd die overbleef was te verwaarlozen en brachten verder geen goals meer.

A.s. zaterdag gaat Sportclub op bezoek bij v.v. Buitenpost voor de 2e kwalificatie ronde van het KNVB bekertoernooi, met een 4-3 overwinning tegen ZSV trokken zij aan het langste eind. De aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. 

Fotoverslag SC Genemuiden - VV DUNO

SC Genemuiden - VV DUNO 4-1 (2-0).

Scoreverloop: 44 Omar Kavak 1-0, 45. Jacco Riemens 2-0, 50. Omar Kavak 3-0, 73. Anass Aamri 3-1, 89. Erik Rotman 4-1.

Toeschouwers: 250

Scheidsrechter (s): Dhr. P. Tanja, Ass. Scheidsrechter: Dhr. M. van de Beld, Dhr. J. Wink.

Opstelling SC Genemuiden : Albert Flier, Matthias Breman (46. Frank Kuurman), Dirk Muis, Roelof de Jong, Rick Doorn (46. Erik Rotman), Jacco Riemens, Joran Pot, Ramon Beens (62. Rik van Dalfsen), Arjen Hagenauw (72. Ramon Beens), Omar Kavak, Anne van der Kolk (46. Rik van Dalfsen).

zaterdag 11 augustus 2018
Oefenwedstrijd
SC Genemuiden - Spcl. Silvolde
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportclub Genemuiden
Sportlaan 2/B,
8281 CM Genemuiden


Aanmelden nieuw lid