logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Jeugd  SC Genemuiden 2018-2019
Voorlopige selecties seizoen 2018 – 2019

Na de publicatie van de voorlopige selecties hebben wij nog nieuwe inschrijvingen mogen ontvangen waardoor wij nog een team hebben mogen toevoegen, komend seizoen hebben wij 34 jeugdteams in competitie!

Om het aantal spelers binnen de teams in balans te houden zijn wij genoodzaakt geweest om bij een aantal teams veranderingen door te voeren.  Daarnaast hebben wij reacties mogen ontvangen van betrokken ouders, waarvoor onze dank!

Wij hebben ons best gedaan om alle opmerkingen mee te nemen daar waar mogelijk en veranderingen zoveel mogelijk beperkt te houden. Helaas is dit niet altijd mogelijk geweest, echter vragen wij u om begrip voor onze keuzes.

Wanneer u nog vragen heeft over de indeling kun u contact opnemen met het jeugdbestuur.

Start seizoen 2018-2019

De competitie van het nieuwe seizoen start op zaterdag 22 september.
Op zaterdag 1, 8 & 15 september zullen de eerste bekerwedstrijden gespeeld worden.
 
Start trainingen seizoen 2018-2019

De trainingen gaan van start in de week van maandag 27 augustus.
Mogelijk zijn er teams die, in overleg met de technisch coordinatoren, reeds eerder starten met de trainingen. De trainers van de betreffende teams zullen de spelers hierover informeren.
 
Ouderavond seizoen 2018-2019

Als ouder speelt u een belangrijke rol voor uw kind bij de uitoefening van zijn of haar sport. Dit betreft een functionele ondersteunende rol in het team, denk aan het rijden bij uitwedstrijden, het zijn van leider of grensrechter of het wassen van de kleding. Het betreft daarnaast ook een hele specifieke rol in de begeleiding naar uw kind. Hoe ondersteunt u uw kind vóór, tijdens en na de duels of trainingen? Wat kunt u doen om uw kind uitgerust, fit en vol enthousiasme op de trainingen en wedstrijden aanwezig te laten zijn? Welke rol speelt u om uw kind maximaal plezier te laten beleven aan de uitoefening van zijn of haar sport? Deze onderwerpen en meer worden besproken op de door SC-Genemuiden georganiseerde ouderavond op donderdag 6 september 2018.
 
Wij willen u alvast voor deze ouderavond uitnodigen om gezamenlijk het seizoen 2018-2019 te starten! De aanvang is op donderdag 6 september om 20:00 uur.
 
Hopende u hiermee voldoende geinformeerd te hebben, mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard terecht bij de technisch jeugdcoordinatoren of het jeugdbestuur.
 
Met vriendelijke groet,
De commissie TC-Jeugd en het Jeugdbestuur
SC-Genemuiden
 

Voetbal is leuk. Of althans, voetbal hoort leuk te zijn. Laten we het voetbal leuk houden voor hen die nog een heel voetballeven voor zich hebben. Voetbal is een wedstrijd, dat brengt al spanning genoeg met zich mee. Zadel een kind daarom niet op met - onrealistische - verwachtingspatronen die nog meer spanning met zich mee brengen. Winnen mag, verliezen kan, plezier hebben, dat is vooral belangrijk.
 
Probeer voor de spelertjes een wereld te creëren waarin plezier voorop staat, waar het maken van fouten geen tekortkoming, maar een laagdrempelig leermoment is. Het mooiste van dit alles? De leiders en ouders hebben dit alles zelf in de hand.
         


Competitiewedstrijd
Zaterdag 16 februari 2019
Aanvang 14:30 uur
SC Genemuiden - SVZW

 
 
 
Scheidsrechter: Dhr. F. Berg
Ass. Scheidsrechter: Dhr. S.C. Brondijk
Ass. Scheidsrechter: Dhr. R.A. Hoffmann

Sportpark De Wetering
Sportlaan 2b
8281 CM  Genemuiden


Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden