logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Rabo Clubkas actie
Rabo Clubkas actie

Sportclub doet mee met de Rabo Clubkas actie – help ons door te stemmen op 15 maart

Wat is de Rabo Clubkas Campagne?
Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 100.000,- verdeeld, dus doe mee!
De stemperiode loopt van vrijdag 15 maart tot en met maandag 1 april 2019. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar verhouding verdeeld.
 
Waarom doen we mee?
Naast de sportieve ontwikkeling vindt Sportclub het belangrijk te investeren in de sociale en mentale ontwikkeling van onze jeugd. Positieve ervaringen zijn belangrijke bouwstenen voor het leven. Sportclub ziet een belangrijke sociaal-maatschappelijke taak die bijdraagt aan het welbevinden van onze jeugd. Onze toekomst.

Vanuit Sportclub willen we dit bereiken door onze jeugdtrainers opleidingen aan te bieden die helpen om de kennis  om onze jeugd optimaal te kunnen begeleiden in hun sociaal, mentaal en sportieve ontwikkeling. Dit in het kader van Positief Coachen. Om dit aan te kunnen bieden is er geld nodig dat we hopen om via de Rabo Clubkas Campagne bij elkaar te krijgen. Help je mee door op 15 maart op ons te stemmen?!
 
Hoe kun jij ons helpen?
Jij kunt ons helpen door tussen 15 maart en 1 april jouw stem uit te brengen op ons project. Met jouw stem zorg je ervoor dat de Rabobank geld doneert aan ons project en help me je mee aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers.

Bekijk hier onze campagne video

Competitiewedstrijd
Zaterdag 23 maart 2019
Aanvang 14:30 uur
SC Genemuiden - Flevo Boys

 
 
 
Scheidsrechter: Dhr. F. E. ter Brake
Ass. Scheidsrechter: Mevr. J.N.M. Bakker
Ass. Scheidsrechter: Dhr. J. Teders


Sportpark De Wetering
Sportlaan 2b
8281 CM  Genemuiden 
KLIK OP DE BUTTON OM TE STEMMEN

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden