logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Definitieve team indelingen jeugd
Voorlopige selecties seizoen 2018 – 2019

Na de publicatie van de voorlopige selecties hebben wij nog nieuwe inschrijvingen mogen ontvangen waardoor wij nog een team hebben mogen toevoegen, komend seizoen hebben wij 34 jeugdteams in competitie.

Om het aantal spelers binnen de teams in balans te houden zijn wij genoodzaakt geweest om bij een aantal teams veranderingen door te voeren.  Daarnaast hebben wij reacties mogen ontvangen van betrokken ouders, waarvoor onze dank!

Wij hebben ons best gedaan om alle opmerkingen mee te nemen daar waar mogelijk en veranderingen zoveel mogelijk beperkt te houden. Helaas is dit niet altijd mogelijk geweest, echter vragen wij u om begrip voor onze keuzes.

Wanneer u nog vragen heeft over de indeling,kunt u contact opnemen met het jeugdbestuur. De defintieve indeling kunt u onder de knop "TEAMS" terug vinden op deze website.
 
Start seizoen 2019-2020
De competitie van het nieuwe seizoen start op zaterdag 21 september.
Op zaterdag 31 augustus, 7 & 14 september zullen de eerste bekerwedstrijden gespeeld worden.
 
Start trainingen 2019-2020
De trainingen gaan van start in de week van maandag 26 augustus.
Mogelijk zijn er teams die, in overleg met de technisch coördinatoren, reeds eerder starten met de trainingen. De trainers van de betreffende teams zullen de spelers hierover informeren.
 
Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard terecht bij de technisch jeugd coördinatoren of het jeugdbestuur.
 
Wij wensen u een fijne vakantie toe!
 
Met vriendelijke groet,
De commissie TC-Jeugd en het Jeugdbestuur
Voetbal is leuk. Of althans, voetbal hoort leuk te zijn. Laten we het voetbal leuk houden voor hen die nog een heel voetballeven voor zich hebben. Voetbal is een wedstrijd, dat brengt al spanning genoeg met zich mee. Zadel een kind daarom niet op met - onrealistische - verwachtingspatronen die nog meer spanning met zich mee brengen. Winnen mag, verliezen kan, plezier hebben, dat is vooral belangrijk.
 
Probeer voor de spelertjes een wereld te creëren waarin plezier voorop staat, waar het maken van fouten geen tekortkoming, maar een laagdrempelig leermoment is. Het mooiste van dit alles? De leiders en ouders hebben dit alles zelf in de hand.
         Zaterdag 7 december 2019
SC Genemuiden - v.v. Buitenpost
Aanvang 14:30 uur
Sportpark "de Wetering", Genemuiden.

 

Scheidsrechter: Dhr. J.S. Boringa
Assistent-scheidsrechter: Dhr. O. Erdogan
Assistent-scheidsrechter: Dhr. M.J.H. Pelgröm

ZATERDAG 27 JUNI 2020

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden