logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Ook verlies Sportclub in 2e oefenduel
Verlies 1e oefenduel Sportclub

ONS Sneek – SC Genemuiden 4-1 (1-1).

Met een 4-1 eindstand tegen 3e Divisionist ONS Sneek, is ook het 2e oefenduel in de voorbereiding voor SC Genemuiden geëindigd in een nederlaag. Opnieuw speelde Sportclub verspreid over twee helften in twee verschillende formaties, SC Genemuiden oogde fris en gretig  maar kon toch niet voorkomen dat de punten in Sneek bleven. Met drie treffers van de voet van Gendridge Prijor, was hij het die de man van de wedstrijd werd.

A.s. donderdag sluit SC Genemuiden blok 1 af met een training, op dinsdag 6 augustus start men dan met het 2e blok. Op zaterdag 10 augustus a.s. volgt dan oefenwedstrijd nummer 3, om 15:00 uur is in Kampen Go Ahead de volgende tegenstander.

Scoreverloop: Genridge Prijor 1-0, Omar Kavak 1-1 (Penalty), Genridge Prijor 2-1, Genridge Prijor 3-1, ??? 4-1.

Opstelling SC Genemuiden 1e helft: Patrick Jansen, Arend van de Wetering, Gerhald Visscher, Jens Jurn Streutker, Rick Doorn, Jur van Dalfsen, Kay Velda, Noureddine Boutzamar, Jermain Baicadila, Omar Kavak, Frank Kuurman.
Opstelling SC Genemuiden 2e Helft: Robert Riezebos, Bart Jan Brouwer, Jens Jurn Streutker, Matthias Breman, Rick Doorn, Kay Velda, Sijmon Eenkhoorn, Ramon Beens, Jermain Baicadila, Rik van Dalfsen, Frank Kuurman.

SC Genemuiden- HSC '21 0-1 (0-0).

Het oefenduel tegen HSC '21 uit Haaksbergen was voor Sportclub de eerste wedstrijd na twee weken trainen in voorbereiding op het seizoen 2019-2020, met een wisselende samenstelling verdeeld over twee keer 45 minuten was het HSC ‘21 die uiteindelijk met een 0-1 overwinning aan het langste eind trok.

Beide teams waren in de 1e helft redelijk aan elkaar gewaagd, het spel golfde op en neer en was allerminst groots. Mondjesmaat werden er kleine kansjes gecreëerd, maar gescoord werd er niet.

De 2e helft leek een herhaling van zetten te worden, opnieuw werden er speldenprikken over en weer uitgedeeld waarvan HSC er uiteindelijk één wist te benutten. Burak Babuloglu was het die doel trof. Binnen het team van SC Genemuiden moet men duidelijk nog aan elkaar wennen, een op elkaar ingespeeld team is het zeker nog niet. Daarvoor is de tijd van slechts twee weken traininen dan ook nog te kort geweest.

Dinsdag 9 juli a.s. speelt SC Genemuiden zijn 2e oefenduel, tegenstander in Sneek is dan 3e divisionist ONS Sneek, aanvang van de wedstrijd 20.00 uur.

Scheidsrecher: G. Maneschijn
Ass. Scheidsrechter: D. Beldman
Ass. Scheidsrechter: S. Schrijver

Scoreverloop: 78.Burak Babuloglu

Opstelling 1e helft SC Genemuiden: Robert Riezebos, Bart Jan Brouwer, Rick Doorn, Matthias Breman, Arend vd Wetering, Gerhald Visscher, Ramon Beens, Sijmon Eenkhoorn, Omar Kavak, Rik van Dalfsen, Job van Dalfsen.
Opstelling 2e helft SC Genemuiden: Erwin Henniphof, Rick Doorn, Martijn van der Laan, Jur van Dalfsen, Jens Jurn Streutker,  Kay Velda, Sijmon Eenkhoorn, Olivier Duinkerken, Omar Kavak, Jermain Baicadila, Frank Kuurman.Zaterdag 10 augustus 2019
oefenwedstrijd
Go Ahead Kampen - SC Genemuiden
aanvang  15.00 uur

 

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden