logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Van de Voorzitter
Luuk Drost beoogd voorzitter Sportclub
Luuk Drost, unaniem door de leden gekozen op de ALV van SC Genemuiden

Beste leden,  
 
Allereerst dank voor het gestelde vertrouwen. Ik ben blij met deze uitslag. Nu kan ik als voorzitter van deze mooie vereniging echt van start gaan. De afgelopen weken heb ik al een beetje mogen proeven wat het voorzitterschap van deze mooie vereniging inhoudt en heb ik mogen ervaren dat ik het gelukkig niet alleen hoef te doen. Ik zal deel uitmaken van een bestuur waarin goede mensen zitten. Daarnaast wordt er binnen Sportclub Genemuiden door veel vrijwilligers fantastisch werk verricht. Of het nu de kantine-, onderhoud-, of schoonmaakmedewerkers zijn óf de scheidsrechters, trainers, leiders en de vele anderen die vrijwillig hun vrije tijd inzetten: dankzij hun is het mogelijk dat wij door de week maar ook op zaterdag de leden kunnen laten voetballen en op zijn tijd een biertje, wijntje, fris of een kopje koffie kunnen drinken in de kantine. Allemaal zetten de vrijwilligers zich in, zodat we met zijn allen kunnen genieten van onze mooie hobby.  
 

De komende zittingstermijn wil ik mij graag inzetten voor ál onze leden. Voor ons eerste mannen- en vrouwenelftal tot aan het tiende elftal. Voor de zaalvoetbalteams, de teams 35+ (dubbelop), vrouwen 2, vrouwen 3 en 45+, de voetballende jongens en meisjes in de jeugd, ons A.S.S.S-team, de Rabo-Leaque en natuurlijk de kabouters. Ik hoop alle teams dit voetbalseizoen een keer aan het werk te zien.   
 
Daarbij werkt het voor mij prettig om vast te kunnen houden aan een thema. De komende zittingsperiode wil ik graag werken met het thema de 3 p’s “Door plezier pieken we in prestaties”. In mijn ogen begint het altijd met plezier. Door samen plezier te hebben in de dingen die we doen, zullen prestaties sneller boven komen drijven. Prestaties die in mijn ogen horen bij een vereniging als Sportclub Genemuiden. Of dat nu het eerste heren- of dameselftal is of een ander team van Sportclub, uiteindelijk wil je datgene eruit halen wat erin zit. Zowel individueel als ook in teamverband, zowel als vrijwilliger als ook als spelend lid. Alles begint met plezier en eindigt met geleverde prestaties. Samen plezier, samen pieken en samen presteren of te wel “Door plezier pieken we in prestaties”.  
 
Ik heb er in ieder geval veel zin in om met elkaar ervoor te gaan en volgens mij is dat een goede basis om te komen tot mooie dingen of dat nu op het voetbalveld is of op ander vlak binnen onze vereniging. We gaan ervoor. 
 
Tot sprekens!Eerstvolgende Wedstrijd n.t.b.
Dit i.v.m. de coronavirus noodmaatregelen. 

 

Scheidsrechter: 
Assistent-scheidsrechter: 
Assistent-scheidsrechter: 

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden