logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van de TC
Nieuws van de TC

Hoewel we momenteel door de beperkingen die ons zijn opgelegd niet echt met ons favoriete “spelletje” bezig kunnen zijn heeft de TC toch mooie dingen te melden. 
 
De afgelopen periode zijn we bezig geweest met inventariseren en samenstellen van spelersgroep en begeleiding voor het volgende seizoen. De spelersgroep zal in het nieuwe voetbaljaar heel veel herkenbare gezichten laten zien . Er zijn 3 spelers die komende zomer vertrekken , Jermain Baicadila gaat terug naar Alcides , Frank Kuurman gaat voor DESZ spelen en Erwin Henniphof gaat na jarenlange trouwe dienst zijn geluk beproeven bij DOSK.
 
Er is besloten om verder geen spelers meer te halen nadat in de winterstop Rens van Benthem al voor 1,5 jaar was vastgelegd. Kay Velda lag ook nog voor een jaar vast en in najaar van 2019 was er al verlengd met Patrick Jansen, Jens Jurn Streutker, Martijn van der Laan, Noureddine Boutzamar en Omar Kavak. 
 
Een tijdje terug konden we al melden dat de keepers Robert Riezebos en Jannick de Lange er bij zouden zijn volgend seizoen en 2 weken terug volgden Arend van der Wetering , Nick Buitink , Rick Doorn , Bart Jan Brouwer , Ramon Beens en Sijmon Eenkhoorn.
 
Nu kunnen we melden dat ook Jur van Dalfsen, Gerhald Visscher, Job van Dalfsen, Nathan Bos, Matthias Breman, Olivier Duinkerken en Rik van Dalfsen hebben aangegeven graag volgend seizoen weer beschikbaar te willen zijn voor Sportclub 1. Ryan van Lente , die in het verleden al paar seizoenen deel uitmaakte van de 1e selectie sluit aan van uit het 2e terwijl Ingmar Lassche, Brian Snijder en Martijn Eenkhoorn van uit JO19 gaan proberen een plek te bemachtigen. 
 
Met genoemde spelers start de voorbereiding op seizoen 20/21 en uiteindelijk zal de definitieve selectie gaan bestaan uit 20 spelers en 3 keepers.
 
Ook wat betreft de begeleiding zijn er stappen gezet de afgelopen tijd. Nadat René van der Weij en Arnie Pot al eerder hadden verlengd kunnen we nu melden dat ook Keeperstrainer/ assistent Marco Beens nog graag een jaar toevoegde aan zijn al lange loopbaan. 
 
Analist Konrad Ongersma blijft de komende 2 seizoenen nog verbonden aan Sportclub en teammanagers Martin van Dijk en Harwin van Wijnen zijn uiteraard ook volgend seizoen weer van de partij. Dick Beens heeft aangegeven om privé redenen niet meer beschikbaar te zijn.
 
De begeleiding van het 2e team , Theo Lassche, Gerwald Kolk, Jan Pleijsier en grensrechter Gerrit Beldman gaan ook door en zullen volgend seizoen SC Genemuiden 2 weer onder hun hoede hebben.
 
In het medische team heeft Mischa Weijs aangegeven volgend seizoen een stapje terug te doen terwijl Eddo Wesseling, Jacco Riemens, Gerrit Buitenhuis (2e) en Cees de Bruijn hebben aangegeven ook komend seizoen actief te zullen zijn bij onze club.
Voor de functie van Arie Wessels ( die heeft gemeld aan het eind van dit seizoen te stoppen ) zijn wij momenteel via Fytac in gesprek met een vervanger. Wij hopen daar binnenkort meer over te kunnen berichten.
 
Sportieve groet TC SC GenemuidenEerstvolgende Wedstrijd n.t.b.
Dit i.v.m. de coronavirus noodmaatregelen. 

 

Scheidsrechter: 
Assistent-scheidsrechter: 
Assistent-scheidsrechter: 

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden