logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Opstart trainingen jeugd Sportclub
Opstart training jeugd Sportclub Genemuiden

Opstart trainingen
 
De vakantie zit er bijna op. Vanaf maandag 17 augustus worden de reguliere trainingen weer opgestart. We bereiden ons voor op het seizoen 2020-2021. 
 
Basisregels
 
Uiteraard moeten we zowel binnen, maar ook zeker buiten de lijnen de richtlijnen van het RIVM in acht blijven nemen. NOC*NSF heeft hiervan de volgende vertaling richting de sport gemaakt:
 
  • voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
  • heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen; 
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen; 
  • houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten, zie hieronder); 
  • vermijd drukte; 
  • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie; 
  • schud geen handen;  
Voor de sport is een uitzondering op de 1,5 meter regel gemaakt om in de sport en spelsituaties waar dit niet mogelijk is de 1,5 meter afstand tijdelijk/zo kort mogelijk los te laten. Dit betekent concreet dat we binnen het veld weer 'normaal' mogen voetballen. Op het moment dat spelers niet met elkaar voetballen moeten we de basisregels in acht nemen.
 
Op de website van NOC*NSF staat meer informatie over wat van trainers, spelers en toeschouwers op sportaccommodaties mag worden verwacht. Uiteraard hebben wij op onze accommodatie zoveel mogelijk maatregelen genomen om op een verantwoorde en veilige manier met elkaar te sporten. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot handen ontsmetten en wassen maar ook beperkingen aan het maximaal aantal mensen in de kantine, etc.
 
Gebruik accommodatie/ kleedkamers
Het gebruik van de accommodatie en in het bijzonder de kleedkamers wordt de komende periode nog beperkt. Per avond wordt maximaal 1 team per kleedkamer toegelaten. In bijgevoegd schema kun je per team zien wie gebruik mag maken van welke kleedkamer.
 
Let op: Staat jouw team niet op het schema (‘kleedkamerindeling voorlopig’) dan moet het team thuis douchen en hebben de spelers van het team dus niet de mogelijkheid om zich om te kleden op ons sportpark.
 
Ballenhok
Ook in het ballenhok geldt de 1,5 meter afstand tot elkaar. Houd dit dus goed in de gaten!
 
Veldindeling
Hierbij delen we ook de veldindeling voor de komende periode. Het uitgangspunt is dat alle teams één keer op natuurgras trainen en één keer op kunstgras. Er zijn twee elftallen die door omstandigheden uitsluitend trainen op natuurgras.
 
Training in de week van 10 – 15 augustus
 
Aankomende week traint een beperkt aantal teams. Alleen de teams die op bijgevoegd schema (‘Veldindeling week 10-15 augustus’) zijn ingedeeld mogen trainen. Let op: voor deze week is de kleedkamerindeling ook anders (zie hiervoor ook ‘veldindeling week 10-15 augustus’).
 
Vanaf 17 augustus mogen alle teams trainen en zijn de velden ingedeeld volgens het reguliere schema (Veldindeling 2020-2021)
 
Veel plezier toegewenst bij de trainingen!

Veldindeling week 10-15 augustus
Voorlopige kleedkamerindeling
Veldindeling 2020-2021
Afbeelding veldindelingPrivacy beleid  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid