logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub sluit voorbereiding af met ruime 2-6 overwinning
PKC '83 - SC Genemuiden
Sijmon Eenkhoorn (l) en Omar Kavak (r) namen de gehele productie van de doelpunten voor hun rekening.
Met een ruime 2-6 overwinning op het Groningse PKC ’83 heeft Sportclub Genemuiden de oefenreeks in voorbereiding op het seizoen 2020-2021 in stijl afgesloten. Tegenstander PKC was eigenlijk geen partij voor Sportclub, al kwam het in de eerste helft nog wel op een 1-0 voorsprong. In het eerste bedrijf lukte het de oranje brigade om nog enigszins van zich af te bijten, maar in de tweede helft bleef hier weinig meer van over.

Sportclub kwam via een terecht gegeven strafschop nog voor rust langszij, Omar Kavak benutte deze feilloos.

Na rust was het snel gedaan met de dadendrang van PKC, via wederom Kavak en een doelpunt van Sijmon Eenkhoorn bouwde Sportclub Genemuiden de score snel verder uit. Het eigen doelpunt door één van de Sportclub spelers bracht de spanning ook niet echt terug, twee doelpunten van opnieuw Kavak en een treffer van Sijmon Eenkhoorn bepaalden de uiteindelijke 2-6 einduitslag.

A.s. zaterdag gaat het pas echt beginnen, na een half jaar gaat het tenminste weer ergens om. Sportclub Genemuiden treft op sportpark “de Wetering”, v.v. Buitenpost. Aanvang van het duel is 14.30 uur.


PKC '83 - SC Genemuiden 2-6 (1-1).

Scoreverloop: 12. Jivan vroom 1-0, 18. Omar Kavak 1-1 (penalty), 54. Omar Kavak 1-2, 61. Sijmon Eenkhoorn 1-3, 63. e.d. 2-3, 68. Omar Kavak 2-4, 74. Omar Kavak 2-5, 87. Sijmon Eenkhoorn 2-6.

Scheidsrechter: Dhr. Erwin Draayer 

Opstelling SC Genemuiden: Jannick de Lange, Arend van de Wetering , Jens Jurn Streutker, Martijn van der Laan, Nick Buitink (67. Bart Jan Brouwer), Sijmon Eenkhoorn, Jur van Dalfsen, Job van Dalfsen (67. Ingmar Lassche), Rens van Benthem (67. Rik van Dalfsen), Omar Kavak, Brian Snijder (67. Brian Snijder).

Video gemaakte doelpunten SC Genemuiden
Fotoverslag PKC '83 - SC GenemuidenPrivacy beleid  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid