logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
CSV Apeldoorn wint van Sportclub in vermakelijk oefenduel
SC Genemuiden - CSV Apeldoorn
Jesse Perdon (l), Lars Huber (m) en Niek van Dijk (r).
Het onderlinge treffen tussen SC Genemuiden en het Apeldoorns CSV is geëindigd in een 2-5 overwinning voor de gasten. Het was een vermakelijk duel om naar te kijken, de teams welke beide niet in de sterkste opstelling binnen de lijnen kwamen wisten het publiek prima te vermaken.

In de 1e helft was CSV veelal de bovenliggende partij en bouwde het door doelpunten van Patrick Maneschijn en Cedric Bultman een 0-2 voorsprong op. Sportclub Genemuiden kreeg wel een aantal goede mogelijkheden, maar de scherpte bij Rens van Benthem en Rik van Dalfsen ontbrak in de eerste 45 minuten van het duel.

Sportclub Genemuiden begon de 2e helft duidelijk scherper, was gretig en creëerde al in de beginfase de nodige kansen. Dit resulteerde in de 47e minuut tot de aansluitingstreffer. Job van Dalfsen werd bediend door de ingevallen Martijn Eenkhoorn, koos de juiste hoek en doelman Daniël Krosse van CSV Apeldoorn had het nakijken. Toch lukte het niet om door te drukken, de kansen volgden zich in een rap tempo op maar tot doelpunten leidde dit niet.

Het was dan ook CSV Apeldoorn die in de 83e minuut de score verder wist uit te bouwen, na een prachtige aanval was het de ingevallen Lars Huber die de 1-3 op zijn naam bracht. Nog geen minuut later deed Niek van Dijk iets terug namens Sportclub, met misschien wel de mooiste goal van de avond. Met een fraai afstandsschot schoot hij de bal in de rechterbovenhoek van de goal, door deze treffer bleef het spannend.

Het slotoffensief was echter voor CSV Apeldoorn, met doelpunten van Lars Huber en Ali Hashemian bepaalden de gasten de uiteindelijke 2-5 eindstand.
Sportclub Genemuiden - CSV Apeldoorn
Job van Dalfsen (l), Omar Yakubu (r).
SC Genemuiden - CSV Apeldoorn 2-5

Scoreverloop: 21. Patrick Maneschijn 0-1, 27. Cederic Bultman 0-2, 47. Job van Dalfsen 1-2, 83. Lars Huber 1-3, 84. Niek van Dijk 2-3, 88. Lars Huber 2-4, 90+1 Ali Hashemian 2-5.

Scheidsrechter: Dhr. E. ter Brake
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J. Olsman
Assistent-scheidsrechter: Dhr. S. Schrijver

Opstelling SC Genemuiden: Jannick de Lange, Matthias Breman, Bart Jan Brouwer (62. Hadde Pleijsier), Job van Dalfsen (62. Niek van Dijk), Rick Doorn (29. Olivier Duinkerken), Gerhald Visscher (29. Guido Bakker), Ryan van Lente, Rik van Dalfsen (46. Martijn Eenkhoorn), Ingmar Lassche, Ramon Beens, Rens van Benthem.
Opstelling CSV Apeldoorn: Daniël Krosse, Brian Karman, Jesse Perdon, Omar Yakubu (78. Delano Grootenhuis), Levi van der Spek, Levi Tuasela, Noah Tuasela, Joey Bosz (54. Lars Huber), Cedric Bultman (63. Fedde Dibbink), Laurence van den Enk (63. Ali Hashemian), Patrick Maneschijn (40. Fedde Timmer).

Wedstrijdbeelden CSV Apeldoorn TV
Video gemaakte doelpunten SC Genemuiden

Sportclub Genemuiden - CSV Apeldoorn
Rens van Benthem (l), Cedric Bultman.Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid