logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Trainers jeugdopleiding 2021/ 2022
Arjan Kolk en Christian Riemens
Oud 1e elftal spelers Arjan Kolk (l) en Christian Riemens (r) maken volgend seizoen deel uit van het jeugdtrainersgilde.
Trainers voor jeugdopleiding seizoen 2021/ 2022 bekend

Wij zijn blij om te melden dat we ook aankomend seizoen weer mogen samenwerken met een groep enthousiaste en gemotiveerde trainers. Voor bijna alle teams hebben wij trainers gevonden die zich in willen zetten om spelers op hun eigen niveau maximaal de ruimte te bieden om zich te ontwikkelen. Vanzelfsprekend in een veilig en plezierig sportklimaat.

Aantal trainers maken transfer naar ander team

Het is mooi om te zien dat jongens die van jongs af aan bij Sportclub Genemuiden hebben gespeeld, zich ook nu (blijven) inzetten als trainer binnen de jeugdopleiding. Een aantal trainers maken een volgende stap, andere trainers hebben zich langer verbonden aan het team waarbij ze al actief waren. Arjan Kolk gaat aan de slag bij JO19-1 en wordt hierbij ondersteund door Sijmen Jansen. Christian Riemens gaat aankomend seizoen de JO14-1 trainen, waarbij hij wordt ondersteund door Gerrit Jan van de Belt. Met ingang van seizoen 2021/2022 maakt Arjan Beens de stap naar het grote veld. Hij begeleidt komend seizoen de JO13-3 met ondersteuning van Wiljan Kattenberg en Henk Eenkhoorn.

Veel bekende gezichten aankomend seizoen

Veel trainers hebben aangegeven graag nog een seizoen aan de slag te gaan met het huidige team. Dit zien we over de hele breedte van de jeugdopleiding. Voor de volledigheid hieronder een overzicht met alle trainers.
Twee trainers staan volgend jaar niet meer bij de midden- en bovenbouw van Sportclub Genemuiden voor de groep. Wij wensen Arjan Bults en Wilbert Thiele veel succes bij het realiseren van hun sportieve en persoonlijke ambities.

Spelers én trainers opleiden

Wij zijn erg blij dat ook dit jaar een groep jeugdtrainers gestart is met de opleiding TC3.  De ontwikkeling van onze jeugd heeft onze aandacht en daarbij spelen de vaardigheden om kinderen te coachen en te trainen een belangrijke rol. Christian Riemens, Arjan Beens, Sven Pol en Wilbert Thiele hopen dit jaar hun opleiding TC3 af te ronden.

Ook komend jaar hebben al onze (aspirant) trainers de kans om deel te nemen aan de pupillen- of trainerscursus. De kans is groot dat we samen met IJVV de cursus mogen organiseren waardoor alle cursusavonden in Genemuiden of IJsselmuiden plaatsvinden. Mocht je hier interesse voor hebben meld je dan gerust.
 
De volgende stap is de teamindeling

Vanaf maart/ april starten we ook met de teamindeling voor het volgende seizoen. Trainers en coaches worden hierover tijdig geïnformeerd en in meegenomen.
 
Namens de TC Jeugd midden- en bovenbouw,
Alexander Lok
Herman Jansen
Arjen NetjesJubileumkrant Sportclub Genemuiden 90 jaar

BEKIJK HIER DE ONLINE VERSIE

Zaterdag 26 juni 2021

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid