logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Corona update
NIEUWE CORONA MAATREGELEN

Update Corona protocol 28 maart 2021

Hervatten activiteiten Sportclub Genemuiden

Afgelopen week kon de onderbouw van onze jeugdafdeling weer starten. Dit is naar tevredenheid verlopen en in goed overleg met de gemeente zullen ook de overige activiteiten voor de jeugd weer opgestart worden.

Hoewel de situatie nog steeds zorgelijk is willen wij stimuleren dat de volledige jeugd weer in de buitenlucht kan sporten. Hierbij wordt wel een nadrukkelijk verzoek gedaan aan de ouders van de jeugd. Bij klachten blijven kinderen thuis en worden de trainers/leiders van het elftal hiervan in kennis gesteld.

Op het moment dat uw kind positief getest wordt, willen wij u vragen de trainer/leider van het elftal hierover zo snel mogelijk te informeren. Ook in het geval een kind, conform de richtlijnen van de GGD, als nauw contact van iemand die positief getest is gezien wordt, blijft het kind thuis en worden de trainer/leider hiervan op de hoogte gesteld.

Alleen door allemaal onze verantwoordelijkheid te nemen krijgen we corona onder controle.
 
Bestuur & Jeugdbestuur Sportclub Genemuiden
Update Corona protocol 23 maart 2021

Hoewel de situatie met betrekking tot covid-19 in Genemuiden nog steeds zorgelijk is, hebben wij in goed overleg met de gemeente besloten om de trainingen voor de jeugdelftallen tot en met JO11/MO11 vanaf dinsdag 23 maart weer te hervatten.

Op het moment van stilleggen van de activiteiten van de jeugd van SC Genemuiden hadden we te maken met snel oplopende besmettingen en de verplichte quarantaine van klassen op verschillende basisscholen. Uit de laatste cijfers komt naar voren dat de besmettingen onder de jeugd op dit moment vooral plaatsvinden in de leeftijdscategorie 11 t/m 20 jaar

Door de leeftijdscategorie tot 11 jaar (JO11/MO11) de mogelijkheid te bieden om de trainingen te hervatten willen wij stimuleren dat de jeugd weer in de buitenlucht kan sporten.

We hopen dat de situatie het in de loop van de week toelaat dat ook andere jeugdteams de trainingen kunnen hervatten, echter is dit afhankelijk hoe de situatie met betrekking tot covid-19 zich verder zal ontwikkelen. Hiervoor zullen wij de ontwikkelingen in Genemuiden nauwlettend volgen en staan hierover in nauw contact met de gemeente.

Dwingend advies!

Mocht uw kind klachten hebben of is uw kind nauw contact van een persoon die positief getest is, houdt uw kind dan thuis.
 
Bestuur en Jeugdbestuur SC Genemuiden
UPDATE COVID-19 11 maart 2021

Met het oog op het oplopend aantal besmettingen en de verplichte quarantaine van klassen op inmiddels verschillende basisscholen is er besloten dat er tot nader order geen activiteiten plaatsvinden voor de jeugdelftallen van SC Genemuiden.

Dit betekent dat zowel de jongens als meisjes teams t/m JO19/MO19 zowel op zaterdag als doordeweeks tot nader order niet zullen trainen of spelen.
 
Bestuur & Jeugdbestuur SC Genemuiden

Het kabinet heeft een versoepeling aangekondigd voor het sporten in de buitenlucht. Dit heeft als gevolg dat leden van Sportclub Genemuiden tot en met 26 jaar weer als vanouds mogen trainen vanaf woensdag 3 maart. Sporten mag alleen met het eigen team binnen de eigen club.

 
Voor leden die 27 jaar of ouder zijn gelden nog steeds de volgende regels:
  • Buiten sporten mag met maximaal 2 personen exclusief trainer
  • Tijdens het sporten dien je onderling 1,5 meter afstand te houden
  • Groepslessen buiten mogen niet
  • Wedstrijden zijn niet toegestaan
Voor iedere leeftijd gelden deze regels nog steeds:
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht
  • In binnenruimtes sporten mag niet
  • Publiek is helaas nog niet toegestaan op ons sportpark
  • Je dient om 21.00 uur thuis te zijn in verband met de avondklok
Verder verwijzen we naar het geldende Corona protocol
 


Jubileumkrant Sportclub Genemuiden 90 jaar

BEKIJK HIER DE ONLINE VERSIE

Zaterdag 26 juni 2021

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid