logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Concept indeling jeugd 2022-2023
Indeling jeugd seizoen 2022-2023

 

Sportclub Genemuiden - Concept indeling 2022-2023

Zoals jullie weten is het altijd een hele puzzel om de spelers en speelsters op de juiste manier in te delen, dit op zo’n manier dat iedere speler en speelster zich ook komend seizoen op zijn of haar niveau kan ontwikkelen en maximaal plezier beleeft aan het uitoefenen van zijn of haar sport. In de afgelopen jaren hebben we hier als SC Genemuiden al wel een aantal stappen gezet, toch heeft dit proces de continue aandacht. Plezier in het voetbalspelletje en het juiste niveau zijn de basis voor de ontwikkeling van onze leden. De uitgangspunten die wij hiervoor bij de indeling van onze jeugdspelers hanteren zijn. Deze zijn:

  • Indelen op leeftijd en minder krachtaspect: spelen tegen kinderen eigen leeftijd: gaat echt om voetbal.
  • Persoonlijke en sociale ontwikkeling: in team met spelers die naast voetbal in dezelfde omgeving (school, etc.) bewegen.
  • Ruimte om rekening te houden met vroegrijpers en laatrijpers: hanteren van biologische leeftijd. Oftewel: de mogelijkheid om spelers bij uitzondering een jaar boven of onder hun leeftijd te laten spelen als dat vanuit fysiek of sociaal aspect gewenst is.

Uiteraard wel met inachtneming of de speler voldoende uitdaging heeft in eigen team of er aan toe is om een stap hoger te voetballen. Het blijft dus ook persoonlijk waarbij maatwerk op individueel niveau voor talenten mogelijk is. Ook kan er een afwijkende keuze gemaakt worden als er getalsmatig geen representatief team gevormd kan worden bij teams.

Vragen en of opmerkingen?

Ondanks alle zorgvuldigheid realiseren we ons ook dat er mogelijk spelers (en/of ouders) teleurgesteld zijn. Wellicht zijn er wensen die niet bekend zijn geweest of zijn ouders/ spelers van mening dat een onjuiste indeling heeft plaatsgevonden. Als u hierover vragen of opmerkingen heeft kunt altijd contact opnemen met de commissie TC-jeugd en een mail met uw onderbouwde reactie sturen naar jeugd@sc-genemuiden.nl. De ervaring leert echter dat in veel gevallen niet direct een oplossing geboden kan worden, aangezien wijzigingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben op andere indelingen. Wij vragen u daarom ook om begrip voor onze keuzes.

Het is wel mogelijk dat wij als vereniging de komende tijd alsnog gedwongen worden andere keuzes te maken. Wanneer bijvoorbeeld door afmeldingen/ aanmeldingen een team moet worden opgeheven / toegevoegd, kan dit betekenen dat de spelers over andere teams worden verdeeld. We gaan er vooralsnog vanuit dat dit niet nodig zal zijn.

Programma de komende periode

Voor de meeste teams zit de competitie er inmiddels op, zijn afgelopen week de laatste trainingen afgewerkt en begint voor de meeste teams de zomerstop. Na deze periode starten we in week 33 (maandag 15-08-22) weer met de trainingen. Een aantal teams gaan op eigen initiatief toch nog langer trainen, spelen nog een toernooi, of starten eerder met de voorbereiding op aankomend seizoen.

Op zaterdag 3 september spelen de meeste teams hun eerste officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen. Voor een deel begint de competitie en andere teams starten met bekerwedstrijden.

U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met één van de coördinatoren.

Teams

Technisch coördinator

Jeugdbestuur

Kabouters en CL

 

Ferdy Hoekman

JO8 en JO9

Jarno Lok

John van Dijk

JO10 en JO11

Rik Eenkhoorn

Gerralt Prins

JO12 en JO13

Alexander Lok

Roy Kornet

JO14 en JO15

Johan Talen

JO17 en JO19

Vacant

Marco van Lente

Jeugdopleiding

Arjen Netjes

Dennis Rook

Bestuurslid jeugdzaken

 

Arjen Hoekman

 

 

 

MO11, MO13, MO15

Robert van Dijk/ Harold Breman

Karlien Timmerman

MO17 en MO19

Henri Eenkhoorn

Karlien Timmerman


Download hier het complete overzicht

Start seizoen 2022-2023

Het is nog onzeker hoe de komende periode er voor het voetbal uit gaat zien. Ongeachte hoe het programma er uit komt te zie hebben we er alle vertrouwen in dat we dit samen op een goede manier oppakken!

Met vriendelijke groet,

De technische commissie jeugd en het Jeugdbestuur
In voorbereiding op het seizoen 2022-2023
Zaterdag 9 juli a.s.
SC Genemuiden - HHC Hardenberg
Aanvang 14.30 uur
Sportpark "de Wetering", Genemuiden.

 

     

Wij wensen u een fijne vakantie toe.

Vrijdag 15 juli a.s. vrijwilligersavond
klik op onderstaande afbeelding en geef je op.

Of stuur een app bericht naar 0637602733


 

Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid