logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
1e Selectie Nieuws

Jasper Tuinman

Jasper Tuinman (r) sluit in het seizoen 23/24 definitief aan bij de 1e selectie.


Selectie Sportclub Genemuiden 23/24 krijgt steeds meer vorm.

We kunnen 5 namen toevoegen aan de 1e selectie voor volgend seizoen. Het betreft in dit geval 5 spelers uit de eigen jeugdopleiding. 2 spelers verlengen niet.

Jasper Tuinman (18) komt over uit de JO19. Hij traint al geruime tijd mee met de 1e selectie en heeft laten zien dat hij het niveau zeker aan kan, voldoende redenen om hem definitief over te hevelen naar de 1e selectie waar hij zijn eerste minuten ondertussen al heeft gemaakt.

Gerben Kolk (19), die ook al speelminuten heeft gemaakt in het 1e elftal komt over vanuit de 2e selectie. De centrale verdediger is bezig aan een sterk seizoen in het 2e elftal waarin hij ook regelmatig zijn doelpuntje meepikt.

Ingmar Lassche maakt volgend seizoen ook weer deel uit van Sportclub Genemuiden 1. Hij kwam bijna 3 jaar geleden vanuit JO19 bij de 1e selectie en is bezig aan zijn 3e seizoen. Hij speelde tot nu toe 14 wedstrijden in het eerste elftal.

Martijn Eenkhoorn die zich uitstekend ontwikkeld heeft aangegeven te verlengen, hij staat regelmatig in de basis en is aardig op weg om zich daar te settelen. Hij is bezig aan zijn 2e seizoen en heeft al 32 wedstrijden op zijn naam staan. 

Sijmon Eenkhoorn verlengd, hij is bezig aan zijn 10e seizoen bij Sportclub Genemuiden waarin hij totaal 225 wedstrijden speelde en 47 doelpunten wist te maken. 

Nathan Bos speelt volgend seizoen bij IJVV. Hij heeft 4 seizoenen deel uit mogen maken van de selectie en daar 13 wedstrijden mogen spelen. Hij hoopt bij IJVV veel minuten te mogen maken en zich daar verder te ontwikkelen.

William Jansen zit niet bij de selectie 2023/2024. Hij is bezig aan zijn 3e seizoen waarin hij totaal 19 wedstrijden heeft mogen spelen. William zal zich de komende periode gaan beraden waar hij zijn voetbalcarrière verder gaat voortzetten. 

De TC is blij met deze verlengingen voor het nieuwe seizoen en wenst de genoemde spelers succes met hun vervolg en keuze.

Bestuurslid Technische Zaken

Albert FlierZaterdag 20 april 2024
Speelronde 30, 3e Divisie A
Sportclub Genemuiden - VVSB
Aanvang 14.30 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2/B, 8281 CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Broekman
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G. NusselderWebshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid