logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Selectienieuws SC Genemuiden
V.D.Wetering, Van Dalfsen, Tuinman en Staf verlengen
Arend van de Wetering, Jur van Dalfsen en Jasper Tuinman verlengen.

Graag informeren wij u dat wij overeenstemming bereikt hebben met volgende spelers welke ook volgende seizoen onze groen witte kleuren met trots zullen dragen.

Arend van de Wetering bezig aan zijn 6e seizoen in de selectie van Sportclub waar hij tot nu toe 22 keer starte met een basis plaats en reeds 156 wedstrijden voor Sportclub 1 is van mening dat er nog mooie dingen kunnen gebeuren. De kwaliteit in de groep, de sfeer en het spelletje doen hem besluiten om gewoon bij de selectie te blijven en hopelijk historie te schrijven.

Jur van Dalfsen heeft ook niet lang moeten nadenken over zijn verlenging, Jur inmiddels bezig aan zijn 5e seizoen bij de selectie van Sportclub 1 heeft hem weer terug geknokt na zijn zware blessure in de basis van sportclub 1. Voor Jur geldt het zelfde, de kwaliteit in de groep, de sfeer en alles eromheen is goed geregeld bij Sportclub geven hem geen reden om niet te verlengen. De groep bij elkaar houden om zo samen nog sterker te worden en mooie momenten gaan beleven.

Ook Jasper Tuinman zal volgend jaar weer bij de selectie van Sportclub 1 behoren, voor hem wordt het dan zijn 2e seizoen. Na zijn sterke optreden in de nacompetitie heeft Jasper het wat lastiger daar er op zijn posities spelers van buiten zijn gehaald en nu niet altijd een basis plaats heeft. Na goede gesprekken met de TC hebben deze hem doen besluiten om bij de selectie te blijven, met zijn onvermoeide inzet en op hoog niveau blijven trainen en presteren zal een basisplaats in de toekomst zeker tot de mogelijkheden horen met het gevoerde beleid van Sportclub Genemuiden.

Assitenttrainers Edwin Starke en Christian Riemens zullen ook volgend seizoen hoofdtrainer René van der Weij, de samenwerking en toegevoegde waarde van de 2 heren komen overeen met de verwachtingen binnen de staf. VoorEdwin wordt het zijn 5e seizoen, voor Christian zijn 3e seizoen.

Rassportclupper en keeperstrainer Marco Beens heeft eveneens aangegeven om ook volgend seizoen keepertrainer te willen zijn van Sportclub Genemuiden wat zijn 16e seizoen wordt. Niet om zijn keeperstrainerskwaliteiten  alleen maar ook de toegevoegde waarde binnen de staf en groep is Sportclub content met het aanblijven van Marco.

Ook teammanagers Martin van Dijk en Jan Tuinman hebben aangegeven volgend seizoen deel uit te willen maken van deze succesvolle groep. Beide heren zijn het cement tussen de stenen en zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk geregeld is buiten het voetbal om. Voor Martin wordt het 12e seizoen, voor Jan het 4e seizoen, ook hier geldt dat Sportclub content is met behoud van deze rassportcluppers.  

Namens bestuur SC Genemuiden 

Albert Flier

Technische zakenZaterdag 20 april 2024
Speelronde 30, 3e Divisie A
Sportclub Genemuiden - VVSB
Aanvang 14.30 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2/B, 8281 CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Broekman
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G. NusselderWebshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid