logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Selectienieuws SC Genemuiden
Nick Buitink, Kris Lindeboom, Hadde Pleijsier

Nick Buitink (l) en Hadde Pleijsier (r) verlengen. Kris Lindeboom (m) maakt zijn opwachting.


Met trots kunnen we melden dat uit onze eigen opleiding de volgende spelers hebben verlengd.

Nick Buitink en Hadde Pleijsier.

Nick gaat voor zijn 8e seizoen deel uitmaken van de selectie van SC Genemuiden waar hij tot nu toe 148 keer uit kwam voor Sportclub 1, door de grote concurrentie zijn de basisplaatsen dit seizoen lastig maar wanneer het nodig is staat ie er en doet er alles aan om weer een basisplaats te veroveren. Hadde Pleijsier gaat voor zijn 4e seizoen bij Sportclub, nadat Hadde via Genemuiden 2 en hard werken op de trainingen  een basisplaats  had overkwam Hadde de verschrikkelijke blessure opgelopen in de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys. Een persoonlijk drama wanneer je basisspeler bent en het goed gaat met jezelf en het team en hierdoor vele mooie wedstrijden als speler moet missen. Mooi dat Hadde de doelstelling heeft om nog sterker terug te komen, de medische staf van SC Genemuiden zal er alles aan doen om Hadde hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen.

Kris Lindeboom

Nieuw toegevoegd aan de selectie is keeper Kris Lindeboom. Kris heeft de jeugdopleiding doorlopen en sluit na 1 jaar spelen in SC Genemuiden 2 aan bij de selectie. Kris ontwikkelt zich goed en heeft zo een plaats in de selectie afgedwongen.

Medische staf

Ook de medische staf krijgt vorm, als SC Genemuiden zijn wij blij dat ook dit team bij elkaar blijft. Rianka Hoeve (fysiotherapeut),  Arie Wessels (performance coach) en Gerrit Buitenhuis ( verzorger) zullen het nieuwe seizoen weer zorg dragen voor een z’n fit mogelijk selectie en waar nodig de overige leden van Sportclub begeleiden met blessures.

Ccouting/analist

Konrad Ongersma, (scouting/analist) zal ook zijn werkzaamheden voor sportclub voorzetten. Konrad is achter de schermen van enorme waarde tav het analyseren van wedstrijden van toekomstige tegenstanders, ook met zijn kennis en inzicht op scouting gebied zijn we bijzonder content. Konrad gaat zijn 5e seizoen in.

Namens bestuur SC Genemuiden 

Albert Flier

Technische zakenZaterdag 20 april 2024
Speelronde 30, 3e Divisie A
Sportclub Genemuiden - VVSB
Aanvang 14.30 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2/B, 8281 CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Broekman
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G. NusselderWebshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid