logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
“It giet oan” voor Owen Pleijsier"
“it giet oan” voor Owen Pleijsier

Owen Pleijsier toont trots het shirt van SC Heerenveen


HEERENVEEN- Gisteren was het voor Owen Pleijsier uit JO17-1 een belangrijke dag in Heerenveen. Bij de plaatselijke trots SC Heerenveen tekende hij zijn eerste contract. In het seizoen 2024-2025 zal Owen deel uitmaken van de JO19-1 van deze BVO. Het gaat dus voor Owen daadwerkelijk gebeuren, spelen op het hoogste niveau. Een prachtige beloning voor de vele uren die Owen met de bal heeft doorgebracht. Door weer en wind trainen en werken om zijn ultieme doel te behalen. 

Owen Pleijsier kunnen we rustig een ‘kind van de club’ noemen en dat Sportpark de Wetering zijn tweede ‘thuis’ is. De flegmatieke middenvelder valt met name op door zijn techniek en overzicht. Door de jaren heen droeg hij zijn steentje bij in de standaardteams van Sportclub Genemuiden. Regelmatig werden door de BVO’s scouts naar Genemuiden gestuurd om die ‘kleine’ blonde middenvelder eens te bekijken. Het leverde diverse stages op. Echter werden de interesses nooit concreet. Ook dit seizoen in JO17-1 kon Owen weer op de nodige interesses rekenen. Zo mocht Owen op proef komen bij de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles. Na deze periode kwam SC Heerenveen en zij waren snel overtuigd van de kwaliteiten van Owen. 

Diverse scouts vergeleken Owen de laatste tijd met Frenkie de Jong. Wie Owen ziet spelen kan zich daar ongetwijfeld wel iets bij voorstellen. Technisch begaafd, altijd oog voor de ruimte en aanvallend gericht. 

Komend seizoen zal hij dus het groen-witte tricot omruilen voor het blauwwitte met rode ‘ pompeblêden’. Voor Sportclub Genemuiden een gemis maar een aanwinst voor SC Heerenveen. We mogen (dan)  ook trots zijn dat een speler van Sportclub Genemuiden deze stap kan en mag zetten. 

Sportclub Genemuiden en JO17-1 wensen  Owen heel veel succes toe bij SC Heerenveen.

Owen Pleijsier (l) samen met zijn leermeester Alexander Lok (r).
Owen Pleijsier (l) samen met zijn leermeester Alexander Lok (r) in het Abe Lenstra stadion.

 Zaterdag 20 april 2024
Speelronde 30, 3e Divisie A
Sportclub Genemuiden - VVSB
Aanvang 14.30 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2/B, 8281 CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Broekman
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G. NusselderWebshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid