logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub start met nederlaag
Seizoen opening Sportclub eindigt in nederlaag
Jens Jurn Streutker volgt nauwlettend de verrichtingen van medespeler Arend van de Wetering
De start van de competitie is voor SC Genemuiden niet zo verlopen dan waarop velen hadden gehoopt, onder tropische omstandigheden was het v.v. Berkum die bij aanvang van het seizoen de drie punten voor de voeten van de groen- witten weg snoepten. De treffer gescoord in de 12e minuut van de eerste helft door Michel van Aggele, bleek uiteindelijk voldoende te zijn voor de thuisclub om de winst in eigen huis te houden.

Na weken van voorbereiding, bestaande uit trainingen en de nodige oefenwedstrijden was v.v. Berkum de eerste opponent van Sportclub, een stugge tegenstander naar zou later blijken. Geweldig was het allemaal niet wat het publiek kreeg voorgeschoteld, niet alleen v.v. Berkum maar ook de verrichtingen van SC Genemuiden maakten het dat er niet echt veel te genieten viel.

Het was SC Genemuiden die vanaf het begin van het duel de toon zette, het was veel in balbezit en de druk naar voren was hoog. Dit resulteerde in de beginfase in een aantal goede mogelijkheden, Kay Velda zijn eerste schot ging dan ook maar net over. Poging nummer twee van zijn voet had ook meer verdiend, alleen werd zijn harde schot zij het met moeite door doelman Huib Veurink gepareerd. Kort voor deze mogelijkheid was v.v. Berkum al op een 1-0 voorsprong gekomen, het lukte Sportclub niet om een schijnbaar makkelijk te houden bal weg te werken, Michel van Aggele wist hier wel raad mee. Kon de punt van zijn schoen tegen de bal zetten en doelman Jansen was gezien.

Sportclub leek allerminst van slag na deze vroege treffer, het veldoverwicht bleef maar de echte goede kansen bleven uit. Voor v.v. Berkum zouden deze ook spaarzaam zijn deze middag, Jonathan van Marle probeerde het nog wel een aantal keren maar de spits van de thuisclub kon het voor zijn club ook niet waar maken.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld, SC Genemuiden bleef net als in de eerste helft aandringen en had opnieuw een veldoverwicht. Met de inbreng van Nick Buitink en Jermain Baicadila werd de druk op tegenstander v.v. Berkum opgevoerd, de muur bleek echter moeilijk te slechten. Zelfs het meegaan van doelman Patrick Jansen in de slotfase en de inbreng van Ramon Beens zou hier geen verandering meer in brengen. Jongeling Jur van Dalfsen had misschien nog wel de beste kans om Sportclub langszij te brengen, hij kwam echter net een teenlengte te kort om de bal goed te raken. Gescoord werd er verder dan ook niet meer.
 
Fotoverslag v.v. Berkum - SC Genemuiden
Audio en videobeelden RTV Oost

v.v. Berkum - SC Genemuiden 1-0(1-0).

Scheidsrechter: Dhr. F.E. ter Brake
Assistent-scheidsrechter: Dhr. W.J.M. Linders
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J. A. Koornneef

Toeschouwers: 300

Scoreverloop: 12. Michel van Aggele 1-0.

Gele kaart: 66. Jorben Nieuwenhuis, 89. Jordi Lemmens (v.v. Berkum), 21. Nouredinne Boutzamar (SC Genemuiden).

Opstelling v.v. Berkum: Huib Veurink, Dennis Horstman, Jorben Nieuwenhuis (76. Jordi Lemmens), Jason Huisman, Bjorn Bakker, Jonathan van Marle, Rico Wolven, Marc van der Meulen, Chris van der Meulen, Thom Kooke (76. Kevin Groothand), Michel van Aggele (87. Lex Heimerikx.
Opstelling SC Genemuiden: Patrick Jansen, Rick Doorn (57. Nick Buitink), Martijn van der Laan (81. Ramon Beens), Jens Jurn Streutker, Arend van de Wetering, Jur van Dalfsen, Nouredinne Boutzamar, Frank Kuurman, Omar Kavak, Kay Velda, Sijmon Eenkhoorn (61. Jermain Baicadila).
 


Zaterdag 15 augustus 2020
SC Genemuiden - HHC Hardenberg
Aanvang 14:30 uur
 

Scheidsrechter: Dhr. M. Paarhuis
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Hultink
Assistent-scheidsrechter: Dhr. A. Koopman

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden