logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
1e seizoen overwinning Sportclub
Sportclub Genemuiden - v.v. Eemdijk
De ontlading is groot bij Jermain Baicadila nadat hij 1-0 op het scorebord heeft gezet.
Met een 2-0 overwinning op v.v. Eemdijk, is de eerste seizoen winst voor Sportclub Genemuiden een feit. Het werd een vermakelijk duel, Sportclub was veelal de bovenliggende partij en had weinig of niets te duchten van de Eemdijkers. 

Er was Sportclub in de wedstrijd tegen Eemdijk alles aangelegen om een goed resultaat op de mat neer te leggen, na een verliespartij en een gelijk spel in de twee eerdere duels was het team duidelijk aan een overwinning toe.

Het had duidelijk lering getrokken uit het duel tegen ACV, toonde meer lef en zette vanaf het eerste fluitsignaal druk. Toch kwam het in het eerste bedrijf niet echt tot uitgespeelde kansen, al had een kopbal van Jens Jurn Streutker vanuit een corner zomaar een doelpunt op kunnen leveren. Net als de bal van Omar Kavak die niet veel later op de lat belande.

Kay Velda was in de eerste helft misschien nog wel het dichts bij de openingstreffer, doelman Wouter Beukers stond wel heel erg ver voor zijn doel. Velda bedacht zich geen moment, zette zijn voet tegen de bal en haalde uit. Zijn bal was echter net niet hard genoeg om de doelman te verrassen.

Eemdijk kon hier amper iets tegen overstellen, al bleef het oppassen geblazen bij de spaarzame momenten dat de Eemdijkers richting Genemuider doel trokken.

In het begin van het 2e bedrijf leek de machine wat te haperen, het spel verliep minder soepel dan bij de start en het was v.v. Eemdijk die de druk wat opvoerde.

Het doelpunt gemaakt door Jermain Baicadila vanuit een counter was dan ook meer dan welkom, Frank Kuurman bediende hem op maat en met precisie tikte hij de bal binnen. De ontlading was groot, niet alleen bij voornoemde speler maar zeker bij zijn teamgenoten.

Nog geen zes minuten later mochten de handen opnieuw de lucht in, Omar Kavak was het die na een soloactie het net wist te treffen. Opnieuw was de ontlading groot, zijn sprint richting reservebank en technische staf om deze mee te laten delen in de vreugde zei veel. Eemdijk was verslagen en Sportclub had zijn 1e seizoen overwinning te pakken.


Nabeschouwing Sportclub Genemuiden TV
Fotoverslag SC Genemuiden - v.v. Eemdijk


SC Genemuiden - v.v. Eemdijk 2-0 (0-0).

Scheidsrechter: Dhr. C. Prooi
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L. Faber
Assistent-scheidsrechter: Dhr. T. Balta

Toeschouwers: 650

Scoreverloop: 61. Jermain Baicadila 1-0, 67. Omar Kavak 2-0.

Opstelling SC Genemuiden: Patrick Jansen, Nick Buitink, Martijn van der Laan, Jens Jurn Streutker, Arend van de Wetering, Kay Velda, Jur van Dalfsen, Sijmon Eenkhoorn (81. Gerhald Visscher), Frank Kuurman (90+2 Rick Doorn), jermain Baicadila (74. Job van Dalfsen), Omar Kavak.
Opstelling v.v. Eemdijk: Wouter Beukers, Zeger Beukers, Jan Pieter Hartog, Freek van Belzen, Sjohn van Gulik (67. Armend Selimi), Jesper van Dalen, David van de Groep (74. Klaas de Graaf), Tim van Halteren, Jordie Huijgen, Jaap de Graaf (35. Michel Goossensen), Bas Buimer.


Zaterdag 15 augustus 2020
SC Genemuiden - HHC Hardenberg
Aanvang 14:30 uur
 

Scheidsrechter: Dhr. M. Paarhuis
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Hultink
Assistent-scheidsrechter: Dhr. A. Koopman

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden