sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van BC de Wetering
Bedankt H&K Groep!


Over H&K Groep!

H&K Technische Groothandel heeft een zeer divers productaanbod, waarmee dan ook verschillende klanten gepaard gaan. Zo leveren zij voor zowel installateurs, infra-werkers, grondverzetbedrijven en rioleringsbedrijven. Daarbij beschikken zij met hun ervaring over hoogwaardige en passende adviezen voor uw project.

Lees meer...
Welkom Van Galen Keuken & Bad


Over Van Galen Keuken & Bad

Voor exclusieve, betaalbare keukens en badkamers bent u bij onze nieuwe sponsor Van Galen Keukens & Bad aan het juiste adres. 

Lees meer...
Even voorstellen: Oosterveens Oliehandel


Over Oosterveens Oliehandel

Oosterveens Oliehandel uit Nieuwleusen heeft per 1 mei a.s. alle activiteiten van Winter’s Oliehandel uit Genemuiden overgenomen en is bronssponsor bij SC Genemuiden geworden. 

Oosterveen's Olie is een onafhankelijke leverancier van Esso Motorbrandstoffen, Mobil smeermiddelen en hoofddealer van Antargaz flessengas.  

Lees meer...
Akroh verlengt sponsoring


Over Akroh

Akroh Industires heeft zich gespecialiseerd in spuitgietactiviteiten. Het bedrijf biedt ruim 700 kunststof- en halsbandproducten die in eigen huis worden ontwikkeld en geproduceerd. Hun productlijn is erg breed; van kalverdekje tot emmer en van gereedschapskist tot kentekenplaathouder. Klanten van AKROH zijn te vinden in allerlei branches, zoals de agrarische industrie, de automobielsector, de bouwindustrie en de optiekmarkt. 

Lees meer...
Bedankt Werkis voor het verlengen van het sponsorcontract

Over Werkis

Bent u als werkgever op zoek naar diensten of arbeidsbemiddeling? Neem gerust contact op met Werkis, de arbeidsmarktspecialist in Midden- en Noord-Nederland sinds 2008. Zij vinden voor u gemotiveerde professionals en ontzorgen u met hun HR-diensten. 

Lees meer...
B&V Geluid verlengt sponsoring


Over B&V Geluid

B&V verhuurt en verkoopt geluid, licht en video apparatuur. Zij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de techniek tijdens uw evenement, feestelijke bijeenkomst of promotionele activiteit. B&V heeft alle technische, organisatorische en audiovisuele middelen in eigen beheer. 

Lees meer...
Bedankt Bouwcenter Concordia


Over Bouwcenter Concordia!

Bouwcenter Concordia, met 13 vestigingen in de regio, heeft het sponsorcontract verlengd. 

Zij zijn dé leverancier van alle hout en bouwmaterialen, voor zowel de professional verwerker als de particulier en bieden de vakman bijna alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. De medewerkers staan iedere dag klaar om uw vragen te beantwoorden en wensen te realiseren. 

Lees meer...
TCC Modexpress bedankt


Over TCC Modexpress

Wij zijn trots, dat onze Topsponsor TCC Modexpress het sponsorcontract met 3 jaar heeft verlengd.

Dit bedrijf is in 1987 opgericht en groeide in de jaren daarop uit tot een internationaal expediteur met een uitgebreid aantal diensten met o.a. zeevracht, wegtransport, luchtvracht, opslag, distributie binnen geheel Europa, handling en value added services. 

Lees meer...
Pouw, bedankt voor het verlengen!


Over POUW

Pouw is officieel merkdealer en servicepartner van Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Pouw Exclusive.

Lees meer...
HEUTBOUW en Koraal Vastgoed verlengen


Over HEUTBOUW en Koraal Vastgoed

HEUTBOUW

Ontwikkelen, bouwen + bijdragen. Al meer dan 100 jaar bouwt HEUTBOUW op zijn eigen manier. HEUTBOUW denkt in mogelijkheden en heeft een weloverwogen visie. Met oog voor detail en met hart voor de eindgebruiker, bouwpartners en omgeving. Als ontwikkelende bouwer hebben wij één doel: bouwen met waarde voor nu en in de toekomst. Zie voor alle informatie: www.heutbouw.nl 

 

Koraal Vastgoed

Koraal bouwt samen met u aan de wereld van morgen! Eigentijdse woon-, werk- en winkellocaties die aansluiten bij de wereld van vandaag en klaar zijn voor de wereld van morgen. Van inbreiding tot uitbreiding, van transformatie tot herontwikkeling; met een scherpe visie creëert Koraal blijvende waarde voor eindgebruiker én straatbeeld. Zie voor alle informatie: www.koraalvastgoed.nl 

Lees meer...
Welkom De geschilde aardappel!


Over De geschilde aardappel!

In De geschilde aardappel wordt een thuisgevoel gecreëerd. Pelletkachels, oude balken, paarden, lekker eten, alles draagt daar aan bij. De oeroude sfeer van gezelligheid geeft rust, waardoor goede gesprekken en nieuwe ideeën de ruimte krijgen.

Lees meer...
Welkom Fjoer!


Over Fjoer

De FJOER RVS buitenkachel is speciaal ontwikkeld voor overkappingen, veranda’s en buitenverblijven. Garantie voor sfeer en gezelligheid! 

Sinds 2015 is dit bedrijf in Kampen de specialist op het gebied van hoogwaardige buitenkachels in combinatie met dakdoorvoer-systemen voor overkappingen en buitenverblijven. Ze leveren een compleet (plug-and-play) pakket dat eenvoudig te installeren is. Voor iedere situatie is een passende oplossing. 

Lees meer...
Welkom, Veriwa!


Over Veriwa

Onze nieuwe bronssponsor VERIWA ( VErwarming, RIool, WAter) is een opleidingsbedrijf voor de installatietechniek. De instructeurs van Veriwa Bedrijfstrainingen hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in de Installatietechnische branche. Begeleiden, leren, opleiden en werkhouding zijn kernwoorden in de visie van Veriwa. 

Lees meer...
Welkom Partyverhuur Zwolle


Over Partyverhuur Zwolle

Heeft u binnenkort een evenement, feest of bijzondere gelegenheid en bent u op zoek naar partytenten of inrichting en aankleding van de (feest)locatie, dan bent u bij hen aan het goede adres.

Lees meer...
Bedankt Broekhuis Peugeot en Opel!


Over Broekhuis Peugeot en Opel

Broekhuis, dé specialist op het gebied van mobiliteit, verlengt het sponsorcontract  

Broekhuis Peugeot en Opel in IJsselmuiden is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord.

Lees meer...
Warx verlengt sponsoring


Over Warx:

Warx is een jong, deskundig uitzendbureau, gevestigd in Staphorst. Sinds 2012 plaatsen zij gemotiveerde en gediplomeerde vakmensen bij bedrijven uit de regio en ver daarbuiten. Met als belangrijkste doel: de juiste werknemers op de juiste plek. Het maken van de juiste match vinden zij belangrijker dan het snel invullen van een vacature. 

Lees meer...
B+B Personeelsdiensten


Over B+B Personeelsdiensten:

Personeel nodig of op zoek naar werk? Of het nu gaat om werkzaamheden in de bouw, horeca, recreatie of installatie, een vakantiebaan, bijbaan of vaste baan: B+B Personeelsdiensten helpt je verder. 

Lees meer...
De Groene Lantaarn Mode verlengt

 

Over De Groene Lantaarn Mode

Vind jij het lastig om zelf de combinatie te maken, dan ben je bij hen op het juiste adres voor advies. De passie voor mode zit bij de medewerkers van “De Groene” .

Lees meer...
Hotel Zwartewater verlengt sponsoring


Over Hotel Zwartewater 

Bowlen, genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants: Hotel Zwartewater is het adres in Zwartsluis om een avond te ontspannen. 

Lees meer...
Personeel Selectief en Select Cleaning


Personeel Selectief en Select Cleaning

Bent u op zoek naar leuke en uitdagende vacatures in regio Zwolle die aansluiten bij uw interesses en kwaliteiten? Maak dan gebruik van de expertise van werving- en selectiebureau PersoneelSelectief.

Lees meer...
Bosch Bloemen verlengt sponsoring


Bosch Bloemen verlengt sponsoring

Eenieder die de evenementen van BC De Wetering bezoekt kent het werk van Bosch Bloemen. Zij zorgen met fraaie boeketten en tafelversiering voor een sfeervolle aankleding. 

Lees meer...

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

06-09-2023   Sponsormiddag Vadain BV

Sponsormiddag bij Vadain B.V. inloop vanaf 15.00 uur.