sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van Businessclub de Wetering
Grote opkomst bij BOL Prestige
Veel sponsoren van Sportclub Genemuiden maakten weer gebruik van de mogelijkheid om elkaar informeel te ontmoeten én een kijkje achter de schermen te nemen bij één van hun collega’s, in dit geval Prestige Print & Sign te Genemuiden.
Met een presentatie door Einbert van Rees en een interactieve rondleiding kregen de gasten een beeld van de creatieve- en productiespecialiteiten van dit bedrijf. Iets waarvan velen toch onder de indruk raakten.
 
Gastspreker Marco Aarnink hield een inspirerend verhaal over zijn wijze van en visie op ondernemerschap.
 
Ook nu weer mocht Businessclub De Wetering enkele nieuwe sponsoren verwelkomen, te weten Jan Bralten Sport in Stijl, een familiebedrijf in Meppel waar u terecht kunt voor zowel winter- als alledaagse sportartikelen en Hit Sports, onderdeel van Hit Profit, een inkooporganisatie van energie, verzekering en telecom.
 
Een bijzonder moment was toch wel het moment waarop Geert Kolk, enigszins tegen wil en dank, door BCW-voorzitter Raymond van Dijk en Einbert van Rees van Prestige werd bedankt voor zijn tomeloze inzet en zij hem een ludiek fotopaneel aanboden.
 
Deelnemers en organisatoren van deze Borrel op Locatie op 29 november 2017 bij Prestige, kijken terug op een zeer geslaagd evenement.
 
Met dank aan Prestige voor de gastvrijheid! Lees meer...
BOL Diezerpoortenplas Zwolle
Ditmaal had een aantal Zwolse sponsoren de handen ineen geslagen voor de Borrel op Locatie. Met medewerking van Beermann Mode, Nico Brillen & Lenzen, Laccio Shoes & Accessoires, Lunchroom Blocks en Autobedrijf Frans Borgmeijer vond op woensdag 10 oktober 2017 de BOL Diezerpoortenplas plaats.
 
Ondanks de wat koudere weersomstandigheden zorgde het plein  met partytenten en diverse eetkraampjes voor een warme, sfeervolle omgeving.

Natuurlijk kon men ook kennismaken met de deelnemende bedrijven, die ook nog voor enkele verrassingen hadden gezorgd. Zo was een schoenenpoetser, kon men zich  “ouderwets” laten scheren bij de barbier en was er een in Sportclub Genemuiden / BCW stijl ingerichte etalage.
 
De volgende nieuwe sponsoren mochten wij deze dag met een bloemetje verwelkomen:
  • Chinees restaurant De Lange Muur, Genemuiden
  • ING-bank
  • Sijmon Eenkhoorn Stoffering
  • Woning Bestratingen
Lees meer...
Seizoen 2017-2018 is afgetrapt
Na enkele weken rust (hoewel: rust… Achter de schermen is ook de afgelopen weken hard gewerkt om Sportclub en de Businessclub naar een hoger niveau te tillen) gaat nu het seizoen 2017-2018 weer van start.

Woensdagavond 30 augustus is Businessclub De Wetering dit nieuwe seizoen gestart met een Midsummerborrel.

Na de ontvangst met een hapje en drankje in de Buitenhof verplaatsten de gasten zich naar het nabij gelegen De Kaaihof voor het vervolg van de avond. Na het officiële welkomstwoord door Raymond van Dijk gaven Harold een Jennifer van Dalfsen, een presentatie van hun bedrijf.

Nadat de nieuwe en geüpgrade sponsoren in het zonnetje waren gezet, was het de beurt aan Bert van Losser, bekend van RTV Oost. Hij interviewde de hoofdtrainer Jan van Raalte en de nieuwe selectiespelers. Hierbij bleek tot groot genoegen van de toehoorders, dat zowel de trainer als de spelers blijk gaven over een gezonde ambitie te beschikken.
ADH2, bestaande uit  Henk Arnoldus en Leo Smetsers , verzorgden een bijzondere  show. Met hun humoristische magische acts zorgden zij niet alleen voor lachsalvo’s, maar lieten zij het publiek vooral achter in opperste verbazing.
 
Natuurlijk was er ook voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te komen. Al met al kan teruggekeken worden op een gezellige en geslaagde opening van het seizoen.
Op de Sportclub-website (www.sc-genemuiden.nl) staat een fotoimpressie van deze avond en op www.breman.net zijn foto’s en video’s te vinden.
 
Sponsornieuws

Wij verwelkomen de nieuwe bronssponsoren
  • Appbakkers
  • Bert Leistra ERA Makelaardij  
  • Chinees restaurant  De Lange Muur
  • ING bank
  • IJsseldelta Autolease
  • Sijmon Eenkhoorn Stoffering 

Blij en trots zijn wij ook met huidige sponsoren die besloten hebben hun contract dit jaar een upgrade te geven. Zo is Uitgekookt nu topsponsor en hebben Autobedrijf Marco van Beek, KK Heutink/Koraal,  L&M Workwear/Zieleman en  Personeel Selectief/Select Cleaning de overstap naar diamant-sponsor gemaakt.
 
BCW-app
Samen met onze nieuwe sponsor Appbakkers uit Zwolle wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een BCW-app. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.
Geslaagde seizoensopening voor Businessclub
Woensdagavond 30 augustus is Businessclub De Wetering het nieuwe seizoen gestart met een Midsummerborrel.

Dit is één van de vele activiteiten die de BC jaarlijks organiseert voor de sponsoren van Sportclub Genemuiden. Tijdens een “Borrel op Locatie” zijn mede-sponsoren te gast bij hun collega’s, waardoor men in de gelegenheid is in een informele sfeer bij een ander in de keuken te kijken.
 
Na de ontvangst met een hapje en drankje in de Buitenhof verplaatsten de gasten zich naar het nabij gelegen De Kaaihof voor het vervolg van de avond. Na het officiële welkomstwoord door Raymond van Dijk, voorzitter van de Businessclub, gaven onze gastheer en –vrouw, Harold een Jennifer van Dalfsen, een presentatie van hun bedrijf.
Nadat de nieuwe en geüpgrade sponsoren in het zonnetje waren gezet, was het de beurt aan Bert van Losser, bekend van RTV Oost. Hij interviewde de hoofdtrainer Jan van Raalte en de nieuwe selectiespelers. Hierbij bleek tot groot genoegen van de toehoorders, dat zowel de trainer als de spelers blijk gaven over een gezonde ambitie te beschikken. Meedraaien in de bovenste regionen en volgens een enkeling zelfs het kampioenschap moet volgens hen mogelijk zijn in dit team dat een goede mix kent tussen  jong en oud/ervaren, waarbij alle posities ook goed bezet zijn.
 
ADH2, bestaande uit  Henk Arnoldus en Leo Smetsers , verzorgden een bijzondere  show. Met hun humoristische magische acts zorgden zij niet alleen voor lachsalvo’s, maar lieten zij het publiek vooral achter in opperste verbazing.
 
Natuurlijk was er ook voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te komen. Al met al kan teruggekeken worden op een gezellige en geslaagde opening van het seizoen.
1e Presentatiegids Sportclub voor BREMAN
Donderdag 24 augustus 2017 jl. werd op Sportpark De Wetering de 1e presentatiegids aangeboden aan hoofdsponsor BREMAN INSTALLATIEGROEP. 

Het team van Sportclub Media in samenwerking met Comceptum Genemuiden & Grafisch bedrijf Zalsman hebben weer een prachtige gids gemaakt. Als iedereen volop van de vakantie geniet wordt er druk gewerkt door de vrijwilligers en Johan vd Sluis om van de gids weer een uniek exemplaar te maken en op tijd drukklaar te hebben, onze dank hiervoor. De lat ligt hoog dit jaar na het winnen voor de tweede keer van de Gulden Gids Award met de afgelopen editie voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal van Nederland. Of dit ook dit jaar weer gaat lukken weten we met een aantal weken. Namens hoofdsponsor BREMAN INSTALLATIE groep, welke onlangs de sponsorovereenkomst met SC Genemuiden openbrak en verlengde tot Juli 2023, waren Tiem Breman en Sijm van Lente aanwezig om de nieuwe presentatiegids in ontvangst te nemen van Raymond van Dijk en Klaas Eenkhoorn namens Sportclub Genemuiden. 

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

7 maart 2018   Borrel op Locatie

Borrel op Locatie: Restaurant At Sea Drontermeerdijk/Roggebot 

18 t/m 20 april 2018   Topgroep reis

Nadere info volgt.

17 mei 2018    Ladies Day

Nadere info volgt.

8 juni 2018   Sponsordag

Nadere info volgt.