sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Nieuws van BC de Wetering
Welkom, Volare Exclusieve Damesmode!


Volare Exclusieve Damesmode

Onlangs is Volare Exclusieve Damesmode toegetreden als bronssponsor bij BC de Wetering / Sportclub Genemuiden.

Volare Exclusieve Damesmode

In de gezellige binnenstad van Zwolle is, de exclusieve damesmodezaak, Volare sinds februari 2019 gevestigd. Een vrouw voelt zich direct thuis in deze warme en sfeervolle zaak.

De stijl van Volare is elegant, chique, verfijnd, luxe en zeker vernieuwend. Naaste gezelligheid staat de persoonlijke aandacht en het juiste kleding advies centraal. Elk seizoen wordt speciaal voor u een unieke collectie samengesteld van de mooiste exclusieve damesmerken.

“Kom het zelf ontdekken bij Volare”

Lees meer...
Hekon Valentijn en Ricoh verlengen diamantsponsorschap


Over Hekon Valentijn en Ricoh

Om een boodschap over te brengen moet je opvallen!

Hekon Valentijn gelooft in communicatiemiddelen die opvallend meer waard en onderscheidend zijn. Of het nu om bedrijfskleding, relatiegeschenken of seizoenspakketten gaat.

Hekon Valentijn levert vanuit Zwolle al meer dan 40 jaar een bijdrage aan opvallende communicatie en denkt graag met u mee. Het enthousiaste en creatieve team staat garant voor oplossingen die altijd goed uitpakken!

Ricoh helpt organisaties met nieuwe manieren van werken en maakt een flexibele werkomgeving mogelijk. Dit doen ze met document management solutions, IT-services en printoplossingen.

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.

Lees meer...
Welkom, Floorsafe!


Over Floorsafe!

Wij heten Floorsafe van harte welkom als bronssponsor. 

Dit jonge bedrijf, dat samenwerkt met de grootste en meest toonaangevende producent ter wereld, is uw partner op het gebied van industrièle matten voor de meest uiteenlopende toepassingen, zoals anti/vermoeidheid, ESD of anti/slip. De matten van Floorsafe zijn bedoeld om klachten tegen te gaan en comfort te verhogen met ergonomie als middel. Zo wordt bijgedragen aan meer veiligheid op de werkvloer en minder ziekteverzuim. 

Lees meer...
Bedankt Van Lente Zonwering!


Over Van Lente Zonwering!

Zonweringspecialist Van Lente heeft onlangs het sponsorcontract met 3 jaar verlengd. Wilt u ook volop genieten van het buitenleven? Van Lente Zonwering helpt u hierbij graag. 

Buiten met een terrasoverkapping of zonneluifel en binnen blijft het aangenaam dankzij zonweringen en screens en wordt ongedierte met door hen geplaatste horren buiten gehouden. 

Van Lente geeft advies op maat, is klantgericht en staat garant voor goede kwaliteit.

Lees meer...
Bedankt, Weever Bouw- en sloopwerken!


Over Weever Bouw- en sloopwerken

Dank Weever Bouw- en sloopwerken voor de verlenging met 3 jaar van jullie bronssponsorschap!


Ondernemend, open, faciliterend, meedenkend, snel schakelend, daadkrachtig, creatief en vakmanschap; dat is familiebedrijf Weever Bouw in een notendop. Bij het bouwen van een bedrijfspand, appartementencomplex, school, woning of kantoor komt meer kijken dan het stapelen van stenen. Een gebouw heeft een lange levensduur. Zij kijken daarom vooruit en houden in het voortraject al rekening met gebruik en kosten. 

Weever Sloop staat voor transparant, groen, duurzaam, maatschappelijk verantwoord en toekomstgericht ondernemen, waar het slopen de kernactiviteit van is. In het aannemen van werk tonen ze lef en durven ze onderscheidend te zijn 

De missie van Weever Sloop is waarde toevoegen op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied door middel van het correct uitvoeren van sloopprojecten. Zij werken samen met hun klanten op een integere, toekomstgerichte manier. 

Lees meer...
Welkom, Plafo Plafonds!


Over Plafo Plafonds!

Onze nieuwe Topgroep-sponsor is de specialist bij uitstek voor systeemplafonds, systeemwanden, metal-studwanden / -plafonds en akoestische oplossingen. Plafo Plafonds heeft meer dan 20 jaar ervaring en levert maatwerk. Elke unieke klantwens wordt vertaald naar een prachtig eindresultaat. Voor iedere ruimte de perfecte totaaloplossing in plafond en wanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt u bij hen. 

Lees meer...
Autobedrijf Van Leussen nieuwe brons sponsor


Over Autobedrijf Van Leussen

Het familiebedrijf Autobedrijf van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service. Gestart in 1976 in Dalfsen is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio, met vestigingen in Zwolle, Raalte, Ommen en Dalfsen. Het bedrijf is officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford. U kunt bij hen terecht voor koop, onderhoud, APK en reparatie van auto's. Service en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. 

Lees meer...
VDZ64 verlengt sponsorcontract


Over VDZ64

De relatie met het in Genemuiden gevestigde VDZ64 Projectmanagement is bestendigd door de verlenging van het bronssponsorschap met 3 jaar.

Bent u voor uw (complexe) bouwproject op zoek naar een stevige projectmanager, die gepokt en gemazeld is in de bouwwereld, op de hoogte is van de details, maar het grote geheel ook kan overzien en bewaken? Dan bent u bij VDZ64 Projectmanagement aan het juiste adres! Henk van Dalfzen bouwt samen met u aan een geslaagd project. 

Lees meer...
Rabobank verlengt sponsoring


Rabobank verlengt sponsoring

Trots zijn wij, dat ook onze Topsponsor Rabobank het sponsorcontract 3 jaar heeft verlengd.

Als coöperatie voelt de Rabobank zich betrokken bij wat er leeft en speelt in de samenleving. Samen met haar leden, klanten en partners werkt zij aan initiatieven en oplossingen die onze gezamenlijke leefwereld versterken.

De Rabobank heeft veel kennis van de Nederlandse huizenmarkt, de arbeidsmarkt en de overheidsfinanciën en volgt de sectorale, demografische en regionaal-economische ontwikkelingen. 

Lees meer...
In2Mediair nieuwe bronsponsor


Over In2Mediair

Van visie naar resultaat.

Critical friend: Een frisse, kritische blik bij een complex project kan onverwacht heldere perspectieven opleveren. Ontwikkelkracht: In2Mediair denkt mee op strategisch niveau en helpt mee een duidelijke visie te ontwikkelen. Interim management: Flexibele managementcapaciteit nodig om nieuw beleid inhoud te geven en projecten aan te sturen?

Lees meer...
Baker Tilly nieuwe topgroep sponsor


Over Baker Tilly

Gezondheid, sport en regionaal ondernemerschap staan bij Baker Tilly hoog in het vaandel, wij zijn dan ook erg trots te kunnen meedelen dat wij vanaf seizoen 2022-2023 als nieuwe topgroep sponsor bij SC Genemuiden aangesloten zijn.

Baker Tilly helpt ondernemend Nederland nu de keuzes te maken voor morgen. Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor.

Wij bieden een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw- advies. Van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot detacheren. En van IT-advies tot bedrijfsstrategie. Wij focussen ons op de publieke sector en mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven.

Heeft u al een financiële coach?

Lees meer...
Welkom nieuwe bronssponsor, Quotec

 

Over Quotec:

Innovatieve software om jouw processen te optimaliseren. Verbonden. Oplossingsgericht. Betrokken. Dat is hoe we werken, dat is hoe we zijn. Wij zijn creatief in het vinden van de juiste oplossing voor jouw onderneming. Met een nuchtere blik, beide benen stevig op de grond en voortdurend op de hoogte van de trends in ons vakgebied, ontwikkelen wij innovatieve software, klantportalen, dashboards en maatwerk apps waarmee jij je processen optimaliseert, meer online zichtbaarheid creëert en als bedrijf nog beter presteert.

Lees meer...
United Works verlengt bij Sportclub

 

Over United Works:

UnitedWorks is een efficiënt opererende productieorganisatie in de tapijtindustrie. Onze activiteiten beslaan het hele spectrum van de productie en veredeling van garens tot en met het tuften en backen van tapijt en kunstgras. Achter dit nieuwe collectief schuilt jarenlange ervaring in de branche. Als organisatie nemen wij een onafhankelijke positie in. Wij zijn het professionele verlengstuk van onze klanten en produceren alleen voor derden. Onze specialistische kennis en state-of-the-art machinepark vormen een solide basis voor producten van topkwaliteit, die in nauwe samenwerking met onze klanten tot stand komen. Wij bewijzen dat kwaliteit in partnership werkt.

Lees meer...
Edel Grass verlengt

 

Over Edel Grass

Edel Grass is een wereldwijd opererend, innovatief en toonaangevend bedrijf, dat grensverleggende kunstgrasoplossingen creëert voor sport- en landscaping toepassingen die verder gaan de bestaande. Wij hebben onze positie in het bedenken, leveren en bouwen van kunstgrasprojecten verdiend door onze deskundigheid, zeer ervaren mensen, een uitgebreide kennis en onze rijke historie.

Lees meer...
Handelsonderneming Veluwenkamp nieuwe bronssponsor


Over Handelsonderneming Veluwenkamp

Wij zijn actief op vele gebieden. Het credo van de Handelsonderneming is het leveren van machines, gereedschappen, bedrijfskleding en overige benodigdheden voor zowel grond-, weg- en waterbouw. Ook voor de verhuur van machines kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij alles voor straatmaker en hoveniers. Kwaliteitswaarborg staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen na wat wij beloven!

Lees meer...
Buitengewoon Bruintjes nieuwe bronssponsor


Over Buitengewoon Bruintjes

Leverancier van tuinhuizen, tuinkamers, veranda's, schuurtjes, schuttingen, tegels, enz...

Lees meer...
PB Timmerwerken nieuwe bronssponsor


Over PB Timmerwerken

Onlangs is PB Timmerwerken uit Genemuiden aangesloten bij onze businessclub. Het jonge maar ervaren bouw- en timmerbedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Van het plaatsen van een dakkapel, tot het volledig renoveren van woningen. Daarnaast bent u ook bij PB Timmerwerken aan het juiste adres voor het volledig nieuw laten bouwen van een woning, waarbij u volledig ontzorgt wordt.

Lees meer...
XANDO Beleef Apple én meer! Nu Topsponsor


Over XANDO Beleef Apple én meer!

Xando, een succesvolle Apple Authorised Reseller gericht op de zakelijke en educatieve markt, opgericht in 2006 door Iwijn Hendriksen. De IT-oplossingen van Xando zijn én innovatief én bedrijfszeker.

Lees meer...
NotaMare Urk notarissen en adviseurs verlengt


Over NotaMare Urk notarissen en adviseurs

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 

Lees meer...
Van Dijk Bikes Kampen verlengt


Over Van Dijk Bikes Kampen

Van Dijk Bikes helpt bij fietsvragen – en problemen

Lees meer...
Zonnegilde verlengt


Over Zonnegilde

Zonnegilde is dé specialist op het gebied van zakelijke zonnepaneelprojecten. We adviseren bedrijven, (semi)overheden, vastgoedontwikkelaars, aannemers en grondeigenaren bij het verduurzamen en exploiteren van rendabele installaties en zonneparken. 

Lees meer...

xx

bcw logo

Regionaal bereik met Businessclub de Wetering
 Agenda Business Club

25-01-2023   Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

22-02-2023   Premium Event BCW

Las Vegas Night bij Brasserie van Dijk in Genemuiden.