logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Jeugd seizoen 2019-2020
Jeugd seizoen 2018-2019

De voorbereidingen voor het komend seizoen zijn reeds weer gestart. Dit seizoen was de uitdaging iets groter, daar Chris Riemens, na 13 seizoenen, aangegeven heeft dat het voor hem tijd was om te stoppen met zijn rol als Hoofd Jeugdopleiding bij SC Genemuiden. Gelukkig heeft SC Genemuiden met Arjen Netjes een waardige opvolger in de geledingen. Met een achtergrond in sportmanagement en voetbal ervaring op het hoogste amateurniveau in ons eerste elftal zal Arjen Netjes het komende seizoen invulling gaan geven aan de functie als Hoofd Jeugdopleiding binnen SC Genemuiden. Vanuit de TC Jeugd en bestuur van SC Genemuiden wensen wij Arjen Netjes heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

Wel zijn wij blij dat Chris Riemens aan de jeugdafdeling van SC Genemuiden verbonden zal blijven. In nauwe samenwerking met de TC Jeugd en onze jeugdtrainers zal Chris Riemens op individueel niveau actief aan de slag gaan met de vele talenten binnen onze verenging. Hiermee hopen wij een nieuwe kwaliteitsslag in de jeugdafdeling van SC Genemuiden aan te kunnen brengen.  

Ook bij de invulling van het jeugdkader voor het seizoen 2019-2020 vervullen oud eerste elftal spelers een belangrijke rol. Dit aangevuld met een ambitieuze getalenteerde trainer bij ons JO19-1 elftal, zijn de eerste stappen voor het nieuwe seizoen reeds gemaakt.

JO19-1 Trainer/Coach Arjan Bults
JO17-1 Trainer/Coach Marcel Westerink 
JO15-1 Trainer/Coach Gert Beens
JO13-1 Trainer/Coach Arjan Kolk
JO11-1 Trainer Alexander Lok
  Trainer Gerben van Dijk

De afgelopen seizoenen zijn er binnen de jeugdafdeling van SC Genemuiden een aantal projecten opgepakt welke steeds meer vorm beginnen te krijgen binnen de gehele jeugdopleiding van SC Genemuiden, waaraan wij vast willen houden en waar mogelijk verder willen uitbouwen.
 
  • Trainingsprogramma onderbouw volgens de Meulensteen visie
  • Loop & coördinatietraining
  • Aandacht voor fysieke ontwikkeling & voeding
  • Project positief coachen
  • Video Analyse
Ook voor het komend seizoen zullen deze thema’s verder vorm gegeven worden. De jeugdtrainers worden hierbij, naast de ondersteuning van de technisch coördinatoren, ondersteunt door Egbert Lassche (video analyse), Arie Wessels & Jacco Riemens (Fysieke ontwikkeling) en Joukje van Dalfzen (Coaching). Ook voor het komende seizoen hebben Erik Nieuwenhuis, Joshua Agteres en Gerrit Bredewold aangegeven betrokken te willen blijven bij de jeugdafdeling van SC Genemuiden en zullen zij de trainers in de onderbouw ondersteunen volgens het “train de trainer” principe.

TCJ SC GenemuidenZaterdag 1 augustus 2020
v.v. Kollum - SC Genemuiden
Aanvang 14:30
 

Scheidsrechter: 
Assistent-scheidsrechter: 
Assistent-scheidsrechter: 

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden