logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Zevenklapper SC Genemuiden in bekerwedstrijd tegen SV HODO
SC Genemuiden - SV HODO
Job van Dalfsen goed voor vier van de zeven treffers ontdoet zich van HODO speler Berry Westerbeek.
SC Genemuiden heeft zich vrij eenvoudig ontdaan van laagvlieger SV HODO uit Hollandscheveld en zich geplaatst voor de tweede ronde van het noordelijke districtsbekertoernooi, met een uitslag van 7-1 was SC Genemuiden duidelijk een maatje te groot voor de Drentenaren.

Voor Job van Dalfsen was het een prima voetbalavond. De aanvallende middenvelder van Sportclub was aardig op dreef en nam maar liefst vier doelpunten voor zijn rekening. De tegentreffer van HODO kwam uit de enige kans die de gasten kregen, Patrick Timmerman haalde van ver uit en verraste doelman Henniphof.

Het verdere verloop van de wedstrijd was verder een  formaliteit. HODO deed zijn uiterste best om er een wedstrijd van te maken, maar zag al gauw in dat het een kansloze missie zou gaan worden. Door de ruime 7-1 overwinning gaat Sportclub simpel verder naar de tweede ronde.

Aderlating was het uitvallen van Anne van der Kolk met een enkel blessure, het is afwachten of hij a.s. zaterdag beschikbaar zal zijn in de uitwedstrijd tegen DOVO.

SC Genemuiden - SV HODO 7-1 (3-1)

Scheidrechter(s): Dhr. T. Beijert  Dhr. L. Koster  Dhr. B. Loof.

Scoreverloop: 4. Dirk Muis1-0, 22. Patrick Timmerman 1-1, 30.Job van Dalfsen 2-1, 39. Job van Dalfsen 3-1, 59. Wouter van der Molen 4-1, 66. Jacco Riemens 5-1, 71. Job van Dalfsen 6-1, 73. Job van Dalfsen 7-1.
 
Toeschouwers: 200

Opstelling SC Genemuiden: Erwin Henniphof, Wouter van der Molen, Mike van der Kooy (46. Rick Doorn), Dirk Muis, Erik Rotman, Job van Dalfsen, Robert Boes, Martijn Jansen (46. Christian Riemens), Jacco Riemens,  Anne van der Kolk (9. Patrick Lip), Frank Kuurman.
Opstelling SV HODO: Marcel Pol, Berry Westerbeek, Manuel Orgiu, Randy Zuidema, Paul Balde, Patrick Timmerman, Mitchel Prijs, Ferry Fieten, Joey Vinke (60. Ricardo Benjamins), Jordi Pieters, Dennis Neutel (46.Jorn Smit).

Zaterdag 24 februari 2018
Competitiewedstrijd
SC Genemuiden - AFC AJAX
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportpark "de Wetering".
Sportlaan 2B, Genemuiden


Scheidsrechter: M.G. Paarhuis
Ass. Scheidsrechter: R.A. Hoffmann
Ass. Scheidsrechter: A. H. van Bruggen