logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Geen sinterklaas cadeau voor SC Genemuiden
NSC Nijkerk - SC Genemuiden
Tom de Ridder zet vol in op Erik Rotman.
Voor SC Genemuiden geen cadeautjes aan de vooravond van Sinterklaas, de vroege treffer in de eerste minuut van de wedstrijd door Eyüp Termelez bleek het enige doelpunt van de middag. SC Genemuiden bleek in het verdere verloop van de wedstrijd niet bij machte om de Nijkerker muur te slechten, het liep door deze enige treffer van de thuisclub tegen de tweede nederlaag van dit seizoen aan.

Wie het weet mag het zeggen, maar de uitwedstrijden van SC Genemuiden dit seizoen leveren tot nu toe niet de beoogde resultaten op die men er van verwacht. Ook tegen NSC Nijkerk lukt het niet om de drie punten mee naar huis te nemen, ondank veel inzet van het team speelde Sportclub niet de beste wedstrijd van dit seizoen. Het speelde onrustig leidde veel bal verlies en het combinatievoetbal wat in de wedstrijd tegen Excelsior ’31 een sterk wapen was, zag men in de wedstrijd tegen NSC Nijkerk amper nog terug.

Al in de eerste minuut was het al raak voor NSC Nijkerk, het even niet geconcentreerd zijn in de beginfase gaf Eyüp Termelez de gelegenheid om er voor te zorgen dat Sportclub in het verdere verloop van de wedstrijd achter de feiten aanliep. Niet dat SC Genemuiden zo slecht speelde, het creëerde zelf een aantal honderd procent kansen en in het verdere verloop van de eerste helft was het zelfs de bovenliggende partij.

Zo mocht Martijn Jansen vrij op doelman Patrick ter Mate afgaan, was het Robert Boes die van afstand de Nijkerker doelman twee maal op de proef stelde en Jacco Riemens zijn schot ook maar net naast zag gaan. Aan kansen ontbrak het SC Genemuiden dus niet, NSC Nijkerk stond onder druk en buiten een strak genomen corner die maar net voorlangs ging kwam de thuisclub dan ook niet.

Na rust bleven beide teams aan elkaar gewaagd, zonder dat er veel kansen gecreëerd werden. De doelpogingen die SC Genemuiden ondernam werden gepareerd door de uitstekend keepende doelman Patrick ter mate. NCS Nijkerk speelde het spelletje slim, liet Sportclub niet in zijn spel komen en deed er alles aan om de opbouw te frustreren. Nico van den Brom en Daniël Almendro Rivas stelden namens NSC Nijkerk doelman Albert Flier op de proef, aan de andere kant waren het Omar Kavak, Danny Menting de ingevallen Frank Kuurman en Jacco Riemens die de defensie van NSC Nijkerk probeerden te omzeilen dit echter zonder resultaat.


Fotoverslag NSC Nijkerk - SC Genemuiden

NSC Nijkerk - SC Genemuiden 1-0 (1-0).

Scoreverloop: 1. Eyüp Termelez 1-0.

Scheidrechter(s): Dhr. A.W.G. van Kraay  Dhr. S. Leferink  Dhr. N.S. Goutier.

Gele kaarten: 42. Tom de Ridder, 55. Jordan Kemp, 78. David van de Groep (NSC Nijkerk), 55. Dirk Muis (SC Genemuiden).

Toeschouwers: 450

Opstelling NSC Nijkerk: Patrick ter Mate, Dave Knikker (46. David van de Groep, Klaas de Graaf, Alwin Vanderlyde, Jordan Kemp, Rinke Rozema, Eyüp Termelez, Daniël Almendro Rivas (87. Barry de Winter), Tom de Ridder, Yannick Cornelisz, Nico van den Brom (90. Massin ben Touhami).
Opstelling SC Genemuiden: Albert Flier, Dirk Muis, Erik Rotman (77. Job van Dalfsen), Robert Boes (82. Rik van Dalfsen), Omar Kavak, Martijn Jansen (64. Frank Kuurman), Jacco Riemens, Patrick Lip, Wouter van der Molen, Danny Menting, Frank Kuurman

Zaterdag 24 februari 2018
Competitiewedstrijd
SC Genemuiden - AFC AJAX
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportpark "de Wetering".
Sportlaan 2B, Genemuiden


Scheidsrechter: M.G. Paarhuis
Ass. Scheidsrechter: R.A. Hoffmann
Ass. Scheidsrechter: A. H. van Bruggen