logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
SC Loppersum gemakkelijke prooi voor Sportclub
SC Genemuiden - SC Loppersum
Opnieuw debuteerde er een speler bij Sportclub, Marc de haan 2e van rechts maakte zijn opwachting in de basis.
SC Genemuiden kende in de districtsbeker weinig problemen met derdeklasser SC Loppersum. De zeer sportief spelende gasten probeerden aanvankelijk Genemuiden bij te houden. Dat lukte een kwart wedstrijd.

Met een droge schuiver, in de korte hoek, brak Omar Kavak de score voor Genemuiden open. Drie minuten later kopieerde hij zijn eerste doelpunt en was het verzet van Loppersum gebroken. De gasten, dit seizoen nog zonder nederlaag, zagen in dat het een kansloze missie zou worden en parkeerden de bus ronde de zestien.

Het was niet genoeg om SC Genemuiden tegen te houden, Patrick Lip en Job van Dalfsen zorgden er voor dat de thuisclub met een goed gevoel aan de thee kon. Na de rust kwamen Kavak en Jacco Riemens niet meer terug, net als overigens de echte dadendrang. Alleen invaller Kuurman wist de doelman van Loppersum nog een keer te verschalken, hij had daar wel een strafschop voor nodig.

Door deze overwinning heeft SC Genemuiden zich geplaatst voor de achtste finale van het districtsbekertoernooi, daarin treft men VV Pelikaan S uit Oostwold gemeente Leek. Pelikaan S is een zaterdagploeg welke uitkomt in de 2e klasse van het amateurvoetbal, speeldatum en aanvangstijd n.n.t.b. 

Fotoverslag SC Genemuiden - SC Loppersum

SC Genemuiden - SC Loppersum 5-0 (4-0).

Scheidrechter(s): Dhr. L.H.R. Veldhuizen  Dhr. R. Bruining  Dhr. J. Wesseling.

Scoreverloop: 24. Omar Kavak 1-0, 27. Omar kavak 2-0, 33. Patrick Lip 3-0, 44. Job van Dalfsen 4-0, 79. Frank Kuurman 5-0 (penalty).

Gele kaart: 33. Ruben Danhof (SC Loppersum).

Toeschouwers: 450

Opstelling SC Genemuiden: Erwin Henniphof, Marc de Haan, Dirk Muis, Erik Rotman, Rick Doorn (56. Nick Buitink), Ramon Beens, Job van Dalfsen, Jacco Riemens (46. Frank Kuurman), Patrick Lip, Omar Kavak (46. Frank Jansen), Danny Menting.
Opstelling SC Loppersum: Peter Paul Datema (81. Jan Posthumus) , Thom Wildeman,  Kjell Posthumus, Peter Goenewege, Peter Heeres, Joris Jurna, Ruben Danhof, Tristan van der Beek, Jacob Havinga, Jeffrey Leegstra, Bjorn Schutter (60. Rutgert Beukema).

Zaterdag 24 februari 2018
Competitiewedstrijd
SC Genemuiden - AFC AJAX
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportpark "de Wetering".
Sportlaan 2B, Genemuiden


Scheidsrechter: M.G. Paarhuis
Ass. Scheidsrechter: R.A. Hoffmann
Ass. Scheidsrechter: A. H. van Bruggen