logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Tiental CSV Apeldoorn doet Sportclub pijn.
SC Genemuiden - CSV Apeldoorn
Martijn Jansen (l) bracht Genemuiden nog wel langszij, maar CSV Apeldoorn pakte de volle winst.
Sportclub deed zichzelf zwaar tekort door in eigen huis in de wedstrijd tegen CSV Apeldoorn de kansen te laten liggen en in de slotfase tegen een treffer aan te lopen, door deze late treffer moet SC Genemuiden opnieuw pas op de plaats maken in de race om de derde plek en een goede eind klassering in de 3e periode.

De eerste helft was niet al te best, niet dat er niets te genieten viel maar het spel golfde op en neer zonder echt hoogstaand te worden. De eerste kans was voor Sportclub, een schot van Omar Kavak werd van richting veranderd en ging maar net naast. Doelman Patrick Jansen, misschien samen met Albert Flier één van de beste keepers van deze competitie toucheerde de bal en voorkwam een treffer. Een afstandsschot van Erik Rotman in de 10e minuut bracht ook niet de gewenste voorsprong, doelman Patrick Jansen had alle moeite met de opstuitende bal maar tot een goal kwam het niet. Sportclub bleef het proberen, Erik Rotman en Omar Kavak bleken het vizier echter minder scherp te hebben dan verwacht deze middag en steeds was het doelman Jansen die het scoren belette.

De eerste treffer van de wedstrijd kwam op naam van CSV Apeldoorn, Maarten Boeve die kort daarvoor al een uitgelezen mogelijkheid had om Apeldoorn op voorsprong te zetten opende de score in de 27e minuut. Na aangeven van Frank Boers met een strakke voorzet vanaf links kwam hij goed voor zijn man en passeerde hij doelman Flier fraai. Kort voor het rustsignaal was het dezelfde Boeve die de bal opnieuw binnen kopte, Scheidsrechter Paarhuis oordeelde echter op aanwijzing van zijn grensrechter anders dus deze tweede treffer bleef Sportclub gespaard. Met nog enkele minuten te gaan in de eerste helft kregen de gasten een klein tikje te verwerken, Frank Boers eerder al bestraft met een gele kaart ging door op doelman Albert Flier en pakte hiermee opnieuw geel het voortijdig opzoeken van de kleedkamer viel hem ten deel.

Na rust kwam Genemuiden goed uit de startblokken. CSV werd vol onder druk gezet en dit resulteerde in kansen en een redelijk snelle treffer. Martijn Jansen profiteerde van een hoekschop genomen door Erik Rotman waarbij de bal aan alles en iedereen voorbij ging en het bij de tweede paal een eenvoudige intikker werd voor routinier Jansen 1-1. De druk werd verder opgevoerd en de mogelijkheden stapelden zich op, een afstandsschot van Danny Menting en een kopbal van Jacco Riemens hadden meer verdiend. Aan de andere kant was het Richard van Schooten die vrij op doelman Flier af kon gaan maar nog net zag dat de vingertoppen een treffer voorkwamen, Patrick Jansen deed dit aan de andere kant na een afstandsschot van Danny Menting.

De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijk spel, maar de wissel vijf minuten voor tijd van Sander Krijns voor Jesse Hartgers zou SC Genemuiden echter de das om doen. De opgekomen Jeremy Jonker bracht de bal vanaf rechts voor en bereikte de geheel vrijstaande Krijns, deze wist met dit buitenkansje wel raad en tikte simpel binnen. De drie minuten die nog resten bleken onvoldoende voor Sportclub om nog iets aan de stand te veranderen, door deze late treffer moet SC Genemuiden dus opnieuw pas op de plaats maken in de race om de derde plek en een goede eind klassering in de 3e periode. Er zijn nog zes wedstrijden te gaan, beginnende met een uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk. 

Fotoverslag SC Genemuiden - CSV Apeldoorn
Nabeschouwing Sportclub TV met trainer Jan van Raalte
Wedstrijdbeelden CSV Apeldoorn TV

SC Genemuiden - CSV Apeldoorn 1-2 (0-1).

Scheidrechter(s): Dhr. M.G. Paarhuis  Dhr. T. Heuvelmans  Dhr. J.A. Koornneef

Scoreverloop: 28. Maarten Boeve 0-1, 51 . Martijn Jansen 1-1, 88. Sander Krijns.
 
Gele kaart: 44. Patrick Lip, 47.Nick Buitink, 81.Frank Jansen (SC Genemuiden), 37. Frank Boers (CSV Apeldoorn).
Rode Kaart: 45. Frank Boers (2x geel), 90. Jordi van Dalen (CSV Apeldoorn).

Toeschouwers: 650

Opstelling SC Genemuiden: Albert Flier, Dirk Muis, Erik Rotman, Job van Dalfsen, Omar Kavak, Martijn Jansen (67 Anne van der Kolk), Jacco Riemens, Patrick Lip, Frank Kuurman (76 Matthias Breman), Nick Buitink (70. Frank Jansen), Danny Mentink.
Opstelling CSV Apeldoorn: Patrick Jansen, Melvin Bresser(60.Hüseyin Güveli), Joost Krijns, Jordy van Dalen (60. Charlie van der Hulst), Maarten Boeve, Frank Boers, Richard van Schooten, Steven van Es, Rob Diderik, Jesse Hartgers (85. Sander Krijns), Jeremy Jonker.

Zaterdag 24 februari 2018
Competitiewedstrijd
SC Genemuiden - AFC AJAX
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportpark "de Wetering".
Sportlaan 2B, Genemuiden


Scheidsrechter: M.G. Paarhuis
Ass. Scheidsrechter: R.A. Hoffmann
Ass. Scheidsrechter: A. H. van Bruggen