logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Zuur verlies voor Sportclub
Oranje Nassau - SC Genemuiden
Robert Boes (m) maakte na een half jaar blessureleed weer speelminuten in de wedstrijd tegen Oranje Nassau.
De wedstrijd tegen ON Groningen eindigde in een deceptie voor Sportclub, de wedstrijd leek in eerste instantie af te stevenen op een gelijk spel wat gezien het spelbeeld een terechte uitslag zou zijn geweest . Maar twee minuten voor tijd was één van de weinige aanvallen van ON die SC Genemuiden de das om deed, Getuar Derguti vond het gaatje en zorgde ervoor dat de punten in Groningen bleven.

De eerste helft van de wedstrijd waren de kansen op één hand te tellen, het spel speelde zich hoofdzakelijk op het middenveld af en beide teams toonden weinig of geen spektakel aan het publiek.

Een bal op de lat van SC Genemuiden door Oranje Nassau en een bal van Anne van der Kolk die maar net over ging, waren eigenlijk de enige twee hoogtepuntjes die de eerste helft rijk was. De straffe wind en het hobbelige veld hielpen ook niet echt mee om de bal lekker rond te spelen en er een boeiend schouwspel van te maken, de rust werd dan ook zonder dat er doelpunten vielen bereikt.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde, beide teams bleven zoeken naar mogelijkheden om de score te openen. Kleine irritaties vermoedelijk veroorzaakt door het matige spel staken de kop op, Dit leverde de kemphanen Omar Kavak en Ibrahim Sillah geel op. Toegepaste wissels boden ook geen soelaas om de wedstrijd te doen kantelen,  Frank Jansen kwam binnen de lijnen voor Anne van der Kolk en Robert Boes kwam naar ruim een half jaar afwezigheid na een zware blessure  Patrick Lip vervangen.

De wedstrijd leek als een nachtkaars uit te gaan zonder doelpunten, een kopbal van Dirk Muis bracht SC Genemuiden ook al niet de gewenste treffer vier minuten voor het verstrijken van de speeltijd. Beide teams leken zich er dan ook al bij te hebben neergelegd bij het gelijke spel,  ware het niet dat één uitval van de Groningers een andere uitslag bepaalde. Getuar Durgeti bleek nog wat lucht over te hebben, stopte al zijn energie in een schot en liet doelman Albert Flier kansloos.


Fotoverslag Oranje Nassau - SC Genemuiden

Oranje Nassau - SC Genemuiden 1-0 (0-0).

Scheidrechter(s): Dhr. M.A. Roeleveld  Dhr. H. Ploegstra  Dhr. H.Harleman.

Score verloop: 88. Getuar Durgeti 1-0.

Toeschouwers: 300

Gele kaart: 21. Ard Veenhof, 80. Ibrahim Sillah (Oranje Nassau), 67.Omar Kavak (SC Genemuiden).

Opstelling Oranje Nassau: Stephan Douma, Thijs Gerlofs, Melle Kuipers, Josha Ottens, Frederik Specken, Marco van der Heide, David van der Pol, Max Blauw (77. Getuar Durgeti), Ibrahim Sillah, Erolind Derguti, Robert Pomstra.
Opstelling SC Genemuiden: Albert Flier, Frank Kuurman (82. Christian Riemens), Dirk Muis, Danny Menting, Erik Rotman, Patrick Lip (79. Robert Boes), Jacco Riemens, Nick Buitink, Job van Dalfsen, Omar Kavak, Anne van der Kolk (52. Frank Jansen).

Zaterdag 24 februari 2018
Competitiewedstrijd
SC Genemuiden - AFC AJAX
Aanvang 14:30 uur

 
 
 
Sportpark "de Wetering".
Sportlaan 2B, Genemuiden


Scheidsrechter: M.G. Paarhuis
Ass. Scheidsrechter: R.A. Hoffmann
Ass. Scheidsrechter: A. H. van Bruggen