logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
SC Genemuiden pakt drie punten tegen CSV Apeldoorn
SC Genemuiden - CSV Apeldoorn
Jan Hooiveld (r) maker van enige treffer tijdens het duel tegen CSV Apeldoorn.
De drie punten die SC Genemuiden in de wedstrijd tegen CSV Apeldoorn bij mocht schrijven waren meer dan terecht, in een niet hoogstaand duel waarbij het slechts 1-0 werd was het Sportclub die na afloop van het duel dan ook het meeste recht op de winst had.

SC Genemuiden kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jan Hooiveld, maar vergat in de fase die daarna kwam om het duel al in een vroeg stadium te beslissen.

Sportclub Begon scherp aan de wedstrijd, kende weinig problemen met tegenstander CSV Apeldoorn maar vergat zoals gezegd om de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien. Na de vroege treffer van Hooiveld was het Dirk Muis die na een voorzet van Kay Velda voor kansje nummer twee zorgde, daar tegenover stond slechts een kopbal van Steven van Es na een voorzet van Melvin Bresser.

SC Genemuiden bleef het eerste half uur van het duel de bovenliggende partij en het lukte tegenstander CSV Apeldoorn maar niet om enige grip op de thuisclub te krijgen, dat het in het eerste bedrijf slechts bij één doelpunt bleef mag dan ook wel een wonder heten. Hooiveld, Kavak en Velda stelden doelman Patrick Jansen (volgend seizoen SC Genemuiden) veelvuldig op de proef, maar de CSV-doelman verweerde zich knap en gaf hiermee duidelijk zijn visitekaartje af.

De 2e helft zou SC Genemuiden bij lange na het niveau halen wat het in de 1e helft wel liet zien, wat het op de groene mat legde was beduidend minder en dit kwam het spel niet ten goede. Het werd slordiger, de combinaties liepen niet zoals zou moeten met het gevolg dat er meer balverlies werd geleden. De passes werden onnauwkeuriger, SC Genemuiden werd verder naar achteren geduwd en CSV Apeldoorn begon er enigszins weer in te geloven. Maar daar waar het in het verleden nog wel eens misging lukte het Sportclub nu wel om de gelederen gesloten te houden, het bleef eigenlijk vrij eenvoudig overeind.

De 1-0 voorsprong broos, het bleef oppassen geblazen. Eén foutje en de stand zou weer gelijk zijn, Sander Krijns en Jamarro Diks waren de eersten die een poging waagden. Aan de andere kant waren het Velda, Kavak en van de Wetering die iets aan de stand wilden veranderen. Zelfs doelman Patrick Jansen ging in de slotfase mee in de aanval maar gescoord werd er  niet meer, het bleef bij het ene doelpunt van Jan Hooiveld en daar was SC Genemuiden het meest tevreden mee.

Fotoverslag SC Genemuiden - CSV Apeldoorn
Nabeschouwing Sportclub Genemuiden TV

Samenvatting csv Apeldoorn TV

SC Genemuiden – CSV Apeldoorn 1-0 (1-0).

Scheidsrechter:
Dhr. M. Oosting
Ass. Scheidsrechter: Dhr. B.S. Lampers
Ass. Scheidsrechter: Dhr. K.G. Jousma

Toeschouwers: 375

Scoreverloop: 2. Jan Hooiveld 1-0.

Gele Kaart: 65. Nick Buitink (SC Genemuiden), 37. Melvin Bresser (CSV Apeldoorn).

Opstelling SC Genemuiden: Daan Huiskamp, Arend van de Wetering, Dirk Muis, Jeremy Jonker, Roelof de Jong, Anne van der Kolk, Nick Buitink, Kay Velda, Frank Kuurman, Jan Hooiveld, Omar Kavak (81. Sijmon Eenkhoorn).
Opstelling CSV Apeldoorn: Patrick Jansen, Melvin Bresser, Sebastian van Laar (33. Mike Pieters), Fedde Dibbink, Fabian Put, Maarten Boeve, Steven van Es, Jesse hartgers, Bruce Schotman (62. Maikel Lange), Sander Krijns, Jamarro Diks (81. Fedde Timmer).


Dinsdag 20 augustus 2019
oefenwedstrijd
SC Genemuiden - v.v. Heino
aanvang  20.00 uur

 

Aanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden