logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub opnieuw met lege handen
v.v Berkum - SC Genemuiden
Jeremy Jonker (l) en Frank Kuurman (r) hebben de grootste moeite om Yoram Zandvliet (m) van zich af te houden.
En opnieuw stond Sportclub aan het einde van de wedstrijd met lege handen, de wedstrijd die het speelde was weliswaar beter dan die tegen WHC maar punten uit het vuur slepen was er ook in Berkum opnieuw niet bij. Johnsen Bacuna lukte het om in de slotfase van het duel op slimme wijze Chris van der Molen vrij te spelen, deze faalde niet en Doelman Daan Huiskamp had geen passend antwoord op zijn schot. De 1-0 was daar en de tijd die nog restte voor SC Genemuiden bleek onvoldoende om hier nog verandering in te brengen.

Van goed voetbal was geen sprake op het winderige sportpark van v.v. Berkum, de harde wind en daarbij gepaard gaande regenbuien maakten goed voetbal bijna onmogelijk. De eerste helft leverde voor beide teams amper kansen op, doelpunten zouden er dan ook niet vallen. Zowel Berkum als Genemuiden namen een afwachtende houding aan, de momenten dat beide teams op de helft van de tegenpartij opereerden waren miniem. Buiten een poging van Johnsen Bacuna aan Berkum zijde en een paar kansjes van Omar Kavak en Jan Hooiveld namens Sportclub kwamen de beide teams dan ook niet.

Na de thee liep het gelukkig beter dan in de eerste helft, met de wind gedeeltelijk mee hoogde het spel van Sportclub beter. Er kwamen wat meer mogelijkheden en de greep op de tegenstander werd sterker. Zo was het Jan Hooiveld die het van afstand een aantal keren mocht proberen, ook Dirk Muis kreeg een uitgelezen mogelijkheid om de score in het voordeel van de groen- witten te doen beslissen maar paal en latwerk voorkwamen dit. Frank Kuurman overkwam niet veel later hetzelfde, zijn kopbal was hard en gericht maar ook zijn bal wist het net niet te raken.

Dat v.v. Berkum uiteindelijk met de volle winst ging strijken was best wel zuur, een zeker lijkend gelijk spel ging bij het verstrijken van de tijd in rook op. De beste kansen in de tweede helft waren zeker voor SC Genemuiden, alleen lukte het opnieuw niet de geboden mogelijkheden te verzilveren. Het lijkt erop dat Sportclub in een neerwaartse spiraal zit, een spiraal met een richting die moeilijk te stoppen lijkt!

Fotoverslag v.v. Berkum - SC Genemuiden

v.v. Berkum - SC Genemuiden 1-0 (1-0).

Scheidsrechter:
Dhr. R. Weiland
Ass. Scheidsrechter: Dhr. J.J. van der Ley
Ass. Scheidsrechter: Mevr. B.H.P. Bussem-Scheffers

Toeschouwers: 350

Scoreverloop: 83. Chris van der Meulen 1-0.

Gele Kaart: 18. Hoeseb Yacob, 25. Björn Bakker (v.v. Berkum), 10. Anne van der Kolk, 47. Arend van de Wetering, 57. Frank Kuurman (SC Genemuiden).

Opstelling v.v. Berkum:Dominic van Hoof, Jason Huisman, Dennis Horstman, Hoeseb Yacob, Johnsen Bacuna, Björn Bakker, Marc van der Meulen, Chris van der Meulen (88. Silvan Kersbergen), Thom Kooke (70. Yoram Zandvliet), Rico Wolven, Michel van Aggele (82. Yannick Kaluzi).
Opstelling SC Genemuiden:Daan Huiskamp, Dirk Muis, Roelof de Jong, Arend van de Wetering, Jeremy Jonker, Anne van der Kolk (55. Sijmon Eenkhoorn), Omar Kavak, Kay Velda,  Jan Hooiveld, Frank Kuurman, Nick Buitink.

Competitiewedstrijd
Zaterdag 18 mei 2019
Aanvang 14:30 uur
SC Genemuiden - SDC Putten

 
 
 
Scheidsrechter: Dhr. B. Sahiner
Ass. Scheidsrechter: Dhr. B. Kaya
Ass. Scheidsrechter: Dhr. E. Toonen


Sportpark De Wetering
Sportlaan 2b
8281 CM  GenemuidenAanmelden nieuw lid

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden