logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
SC Genemuiden verliest in Aalten
AZSV Aalten - Sportclub Genemuiden
De invalbeurt van Niek van Dijk (l) in duel met Sebastian Navis (r) maakte niet dat Sportclub punten pakte bij AZSV
Het is Sportclub Genemuiden niet gelukt om een vervolg te geven aan de mooie seizoen overwinning van vorige week zaterdag. Opponent AZSV uit Aalten bleek na 90 minuten spelen iets meer geluk te hebben dan de groen-witten, het sloot het duel met een 1-0 overwinning af door een doelpunt van Michael Vaags.

Beide teams waren redelijk aan elkaar gewaagd, dit resulteerde dat erover en weer mogelijkheden werden gecreëerd zonder dat dit tot noemenswaardige kansen leidde. ASZV bleek een stabiele ploeg te zijn, dit hadden ze in het vorige seizoen al laten zien. In de hoofdklasse A pakte het de 1e periode en gaf daarmee gelijk zijn visitekaartje af.

De druk van ASZV bleef het gehele duel onverminderd hoog, defensief stond het prima bij de Aaltenaren en Sportclub Genemuiden had moeite om de bal bij de juiste personen te krijgen. De kansen waren dan ook minimaal te noemen. In de eerste helft was Kay Velda er misschien nog wel het dichtbij, uit een vrije trap en een hoekschop. Tot een bevredigend resultaat kwamen deze acties echter niet.

Een aderlating bij Sportclub Genemuiden was wel het wegvallen van verdediger Martijn van der Laan op slag van rust, een flinke tik op het enkel (die hem een bloeduitstorting opleverde) door één van de AZSV-aanvallers deed hem uitvallen.

De tweede helft leek een herhaling van zetten te worden, het spel golfde op en neer en net als in de eerste helft waren de kansen spaarzaam. Zowel aan AZSV kant als aan Sportclub zijde werd er niets weggegeven. Dat je in de 63e minuut door een fout dan toch een doelpunt tegen krijgt is zuur, het kost je uiteindelijk de wedstrijd.

Ingrepen in de slotfase van het duel bleken noodzakelijk, maar waren niet afdoende om nog langszij te komen. Laat staan om een overwinning over de streep te trekken.

Fotoverslag  AZSV Aalten - SC Genemuiden

AZSV Aalten - SC Genemuiden 1-0 (0-0).

Scheidsrechter: Dhr. S. van der Vrande
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R.G.J. Klaasen
Assistent-scheidsrechter: Dhr. P. Roos

Toeschouwers: 300

Scoreverloop: 63. Michael Vaags 1-0.

Gele kaart: 18. Kars Vierwind (AZSV), 22. Sijmon Eenkhoorn, 55. Arend van de Wetering, 77. Rens van Benthem.

Opstelling AZSV Aalten: Jasper te Kolste, Freek Mulder, Michael Vaags, Niek te Veluwe, Yordi Oriëns, Koray Arslan (73. Freek Gesthuizen), Kars Vierwind (88. Koen Maatkamp), Nick van Breugel, Sebastian Navis, Erwin Nieuwboer, Jardell Kruidbos (88. Sjoerd te Boekhorst).
Opstelling SC Genemuiden: Patrick Jansen, Arend van de Wetering, Jens Jurn Streutker, Martijn van der Laan (46. Matthias Breman), Nick Buitink, Jur van Dalfsen, Kay Velda, Omar Kavak (65. Brian Snijder), Ramon Beens (77. Niek van Dijk), Sijmon Eenkhoorn, Rens van Benthem.Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid