logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub Genemuiden start competitie met overwinning
v.v. Hoogeveen - Sportclub Genemuiden
Mike Reuvers haalt hard uit, even daarvoor had hij SC Genemuiden al op een 0-1 voorsprong gezet.

HOOGEVEEN – Met een 2-1 overwinning in en tegen v.v. Hoogeveen is Sportclub Genemuiden de competitie in de 3e Divisie prima begonnen.

Sportclub Genemuiden had in de eerste speelronde weinig te duchten van tegenstander v.v. Hoogeveen dat net als de groen- witten promoveerde naar de 3e Divisie. Het was gedurende de gehele wedstrijd veelal de bovenliggende partij en mocht na afloop dan ook de meeste aanspraak maken op de overwinning.

Sportclub begon sterk aan de wedstrijd, stuurde In de beginfase Hoogeveen van het kastje naar de muur en de thuisclub kon hier amper wat tegen overstellen. De vroege treffer van de voet van Mike Reuvers kwam dus niet maar zo uit de lucht vallen. Een lange uittrap van doelman Hidde Streutker bracht de bal bij Rens van Benthem, deze stuurde de Hoogeveens verdedigers het bos en met een scherpe voorzet koste het de inkomende Reuvers weinig moeite om de bal binnen te tikken.

Deze vroege treffer deed in alle opzichten v.v. Hoogeveen geen goed, het doolde over het veld en had geluk dat de groen- witten de trekker niet al in een vroeg stadium van de wedstrijd definitief overhaalden. Zo ging een schot van Rutger Etten maar net naast en verzuimde ook Berwout Beimers om te scoren. Dat het slechts bij één treffer beleef was dan ook het enige wat Sportclub zich mocht aanrekenen. 

Sportclub Genemuiden zou ook in het 2e bedrijf de regie over de wedstrijd houden, het bleef richting het doel van Hoogeveen gaan. De thuisclub probeerde het wel maar verdedigend had Genemuiden de zaakjes goed op horde en gaf amper iets weg. De 0-2 was dan ook eerder te verwachten dan de gelijkmaker.

Knullig balverlies van Bjorn Klaassens leidde doelpunt nummer twee voor Sportclub Genemuiden in. Het was Arend van de Wetering die de bal wist te onderscheppen. Zette een één tweetje op met Rens van Benthem en als laatste was hij het die de doelman van Hoogeveen voor de 2e keer deze middag het nakijken gaf. 

Hoogeveen wist wat het de doen stond, probeerde het ook wel maar tot echte kansen kwam het niet. Dat het in de slotfase toch nog tot een treffer kwam was dan ook het enige smetje wat aan de wedstrijd kleefde. Invaller Jamai Kriekjes stond wel heel erg vrij, mocht de bal vrij aannemen en met een mooie krul plaatste hij de bal tussen de doelman en de rechterpaal in het doel.

Bij deze ene treffer zou het blijven, de tijd die nog restte was onvoldoende om nog iets te veranderen aan de stand. Sportclub Genemuiden had de overwinning te pakken, in aanloop naar de wedstrijd tegen Harkemase Boys a.s. zaterdag een prima opsteker.

Fotoverslag: v.v. Hoogeveen - SC Genemuiden
Video: Gemaakte doelpunten SC Genemuiden
Beelden Breman.net
Beelden  Hoogeveen TV

v.v. Hoogeveen - SC Genemuiden 1-2 (0-1)

Scheidsrechter: Dhr. M.G.  Paarhuis
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Leenstra
Assistent-scheidsrechter: Dhr. N.E.Y. Groenbroek

Scoreverloop: 11. Mike Reuvers 0-1, 61. Arend van de Wetering 0-2, 90+2. Jamai Kriekjes 1-2.

Toeschouwers: 300

Gele kaart: 74. Justin Benjamins (v.v. Hoogeveen), 72. Matthias Breman (SC Genemuiden).

Opstelling v.v. Hoogeveen: Stan Meekhof, Bjorn Klaassens, Jeroah Balubun, Louis Vijfhuizen, Tom Heerkes, Jim Veltmaat, Tom Leerdam (73. Jan ten Cate), Noah Schuurman, Mike Kriekjes (39. Matthew Benschop), Sil Kuurman (68. Jamai Kriekjes), Justin Benjamins.

Opstelling SC Genemuiden: Hidde Streutker, Arend van de Wetering, Jens Jurn Streutker, Jur van Dalfsen, Nick Buitink (60. Bart Jan Brouwer), Rutger Etten, Matthias Breman (89. William Jansen), Marc Magan (70. Martijn Eenkhoorn), Rens van Benthem, Berwout Beimers, Mike Reuvers (73. Hadde Pleijsier).Dinsdag 6 augustus 2024
oefenwedstrijd
v.v. Staphorst - Sportclub Genemuiden
Aanvang 20.00 uur
Sportpark het Noorderslag
Parallelweg 27, 7951 AT Staphorst

 

Scheidsrechter: ntb
Assistent-scheidsrechter: ntb
Assistent-scheidsrechter: ntb
 


Live Podcast


Webshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid