logo
logo
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
Sportclub Genemuiden boekt zakelijke overwinning bij ODIN '59
ODIN '59 - Sportclub Genemuiden
Doelman Chiel Kramer verwerkt de bal  nog voordat Nick Buitink erbij kan.

HEEMSKERK- Even fraai was het allemaal niet wat er op de groene grasmat in Heemskerk werd vertoond. Desalniettemin werd de uitwedstrijd tegen rode lantaarn drager ODIN '59 uiteindelijk met een 0-2 score in het voordeel van de groen-witten beslist.

Sportclub opende al vroeg in de wedstrijd de score, vanuit een hoekschop kwam een indraaiende bal op het hoofd van Jens Jurn Streutker terecht die de bal in de 12e minuut hard achter doelman Chiel Kramer kopte en de 0-1 aantekende. Deze vroege treffer smaakte naar meer en het was dan ook Sportclub Genemuiden die de aanval bleef zoeken.

Als eerste was het Rutger Etten die tot tweemaal toe een goede mogelijkheid kreeg, de eerste bal werd uit de kruising getikt en de tweede ging maar net over. Ook Rens van Benthem had het geluk niet echt aan zijn zijde in de wedstrijd tegen ODIN '59. Meermaals vond hij doelman Kramer op zijn weg, die de ballen welke van zijn voet kwamen tegenhield en meer doelpunten voorkwam.

De thuisclub knokte voor wat het waard was maar zou ook tegen Sportclub Genemuiden niet bij machte zijn om een bevredigend resultaat op de mat neer te leggen. Het creëerde nagenoeg geen kansen en degradatie lijkt dan ook bijna onontkoombaar. De enige mogelijkheid in de 1e helft kwam op slag van rust, het schot van Niels Kramer had meer verdiend maar het was doelman Hidde Streutker die redding bracht en zijn doel schoon hield.

In de 2e helft ging Sportclub Genemuiden verder waarmee het in de 1e helft gebleven was, opzoek naar meer doelpunten.

De eerste kans diende zich al vrij snel aan, Mike Reuvers leek treffer 2 van de middag in de maak te hebben maar oog in oog met de doelman lukte het niet om tot een doelpunt komen, net als Rutger Etten en Rens van Benthem niet veel later.

Het zou dan ook tot aan het einde spannend blijven, de 2e treffer bleef uit en om iets te forceren werden de nodige wisselspelers binnen de lijnen gebracht.

Dit wierp bij het verstrijken van de tijd zijn vruchten af. Nadat invaller Milan Drost zag dat een goede voorzet van zijn voet geen doelpunt opleverde, was hij niet veel later zelf wel succesvol door met de hak van zijn voet de 0-2 achter doelman Kramer te plaatsen.

De wedstrijd was gespeeld. Sportclub Genemuiden deed wat het moest doen, winnen van ODIN '59. Niets meer en niets minder.
 

Fotoverslag: ODIN '59 - SC Genemuiden
Video: Gemaakte doelpunten SC Genemuiden

ODIN '59 - SC Genemuiden 0-2 (0-1).

Scheidsrechter: Dhr. R. Tiesinga
Assistent-scheidsrechter: Dhr. Q. Oudendijk
Assistent-scheidsrechter: Dhr. NW.W.C. Veldman

Toeschouwers: 150

Scoreverloop: 12. Jens Jurn Streutker 0-1, 87. Milan Drost 0-2.

Gele kaart: 36. Patrick Marcelo Boon (ODIN '59), 40. Martijn Eenkhoorn, 43. Arend van de Wetering (SC Genemuiden)

Opstelling ODIN '59: Chiel Kramer, Jarmo Vrenegoor, Kaj van Langelaar, Bram Metselaar, Elton Kusi, Taye Lee (65. Nathael Verschoor), Patrick Marcelo Boon, Twan van Tunen (82. Nydel Forgweh), Timo van der Lugt (77. Gijs Preuter), Niels Jager, Frits Kramer.

Opstelling SC Genemuiden: Hidde Streutker, Arend van de Wetering, Jens Jurn Streutker, Jur van Dalfsen (82. Gerben Kolk), Bart Jan Brouwer, Rens van Benthem, Nick Buitink, Martijn Eenkhoorn (46. Berwout Beimers), Rutger Etten, Jasper Tuinman (66. Lukas Talen), Mike Reuvers (78. Milan Drost).     Zaterdag 20 april 2024
Speelronde 30, 3e Divisie A
Sportclub Genemuiden - VVSB
Aanvang 14.30 uur
Sportpark de Wetering
Sportlaan 2/B, 8281 CM Genemuiden

 

Scheidsrechter: Dhr. D. Schaper
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R. Broekman
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G. NusselderWebshop Sportclub Genemuiden

Privacy beleid  Sportclub Genemuiden

Vacatures  Sportclub Genemuiden

Aanmelden nieuw lid